Hocam arttıramaz mısınız?Merhaba benim bilgisayarım çok iyi değil 144Hz bir monitör yeterli olacaktır.Fiyat performans bir monitör bakıyorum.Yılbaşı indirimlerini beklemeli miyim?
Yılbaşı indirimi beklenebilinir bu monitör için.
Artarda pc iyi değil gereksiz olur diye fiyatı çok yüksek olmasına gerek yokHocam arttıramaz mısınız?
HepsiBurada satıcısı 4037TL'e düşmüş:Olabilir hocam bunu almayı düşündüm lakin satıcı güven vermiyor.
Hocam yılbaşı indirimini beklemek mantıklı mı?HepsiBurada satıcısı 4037TL'e düşmüş:
https://www.hepsiburada.com/ktc-h25t7-24-5-180-hz-5-ms-hmdi-display-port-1920x1080-fhd-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV000078MT99?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.91.6
Güven konusunda Amazon'dan farksız.
Sonrasında fiyatta artış olursa ve sıkıntı etmezseniz sayılır. Ülkede fiyatlar dengesiz malum.Hocam yılbaşı indirimini beklemek mantıklı mı?
Sonrasında fiyatta artış olursa ve sıkıntı etmezseniz sayılır. Ülkede fiyatlar dengesiz malum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.