Bildiğim kadarıyla Rainbow Six Siege 7.1 desteği veriyor. Önceden stereo ile oynuyordum, 7.1 açmalı mıyım tam emin olamıyorum. Açtığımda 2-3 kişinin sesleri karışıyor, ama 1V1'de adamın olduğu yeri şıp diye anlıyorum. Yardım edin.
.
7.1 kulaklık alırsan daha net duyabileceğini tahmin ediyorum.Bildiğim kadarıyla Rainbow Six Siege 7.1 desteği veriyor. Önceden stereo ile oynuyordum, 7.1 açmalı mıyım tam emin olamıyorum. Açtığımda 2-3 kişinin sesleri karışıyor, ama 1V1'de adamın olduğu yeri şıp diye anlıyorum. Yardım edin..
Var zaten.7.1 kulaklık alırsan daha net duyabileceğini tahmin ediyorum.
Evet 7.1 açmalısınız. Rainbow'da sesler karışıyor doğru ama alışırsınız yavaş yavaş. 1 vs 1 kalınca dediğiniz gibi çok işe yarıyor. Zaten oyun esnasında fazla ses kasamıyorsun silah seslerinden Vs.
Oyunun ses ayarlarınde ses modu olarak kullanıyorsunuz?Oyunu 3000 saatir oynuyorum, hep stereo oynadım ama ben genelde solo (takım oyunu yapmadığım) oynadığım için ses kasmam çok önemli. Oynuyorum işte yavaş yavaş alışacağız herhalde diye umuyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.