Rainbow Six Siege alınır mı?

1500 saatim var, hileye 2-3 defa denk geldim. Hileciler çatır çatır banlanıyor. Bunu oyundayken ekranın sağ üstünde çıkan yazılardan görebilirsin.
Oyun yeni başlayanlar için çok zor. Tamamen öğrenebilmek için en az 500 saat oynamanız gerek. Çok fazla karakter ve harita var ve iyi oynayabilmek için hepsini bilmeniz gerek.
Oyuna illaki eksi bir şey söylemem gerekirse, silahların eklentileri çok az bence. 3-5 namlu ucu, 3-5 dürbün 2 tane tutacak ve bir adet laser var takılabilecek. Kalan konularda bu oyunun üstüne yoktur.

Bir konu daha var. Oyun Fransa yapımı, Türk düşmanlığına denk gelebiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Hileler var ama kesinlikle bir CS:GO değil. Toxic bir kitle de var(Feci bir ırkçılık var oyunda.). Onun haricinde güzel bir oyun, alınabilir. Eskiden daha fazla hile vardı ve bunu düzelttiklerini gördüm. Kısacası hileye karşı tutumları güzel.
 
Son düzenleme:
4 Yıldır oynuyorum neredeyse hiç hileye denk gelemedim, gelsem bile fark etmemișimdir. Ubisoft bayağı kuvvetli ban atıyor, arada bir ban dalgası geliyor. Oyunun toxic kitlesi oldukça fazla, Türklere denk gelirsen her oyundaki gibi yandın, bu yüzden kimseyle muhatap olma, oyununa bak. Oyuna genel olarak bakacaksak çok iyi bir oyun, oyunun Ubisoft'un elinde olması kötü sadece. Yavaş yavaş çığırından ve gerçekçiliğinden çıkmaya başladı ve her oyunda olduğu gibi tadında bırakmaları gerek ama herifler 10 yıl daha destek veririz diyorlar... Taktiksel olarak sınıfının bence en iyi oyunu, oynayacak arkadaşların varsa iletişim halinde çok iyi oluyor. Tek diyeceğim; oynayacak arkadaşların var ise al yoksa da kanser olmaya hazır ol.
 
4 Yıldır oynuyorum neredeyse hiç hileye denk gelemedim, gelsem bile fark etmemișimdir. Ubisoft bayağı kuvvetli ban atıyor, arada bir ban dalgası geliyor. Oyunun toxic kitlesi oldukça fazla, Türklere denk gelirsen her oyundaki gibi yandın, bu yüzden kimseyle muhatap olma, oyununa bak. Oyuna genel olarak bakacaksak çok iyi bir oyun, oyunun Ubisoft'un elinde olması kötü sadece. Yavaş yavaş çığırından ve gerçekçiliğinden çıkmaya başladı ve her oyunda olduğu gibi tadında bırakmaları gerek ama herifler 10 yıl daha destek veririz diyorlar... Taktiksel olarak sınıfının bence en iyi oyunu, oynayacak arkadaşların varsa iletişim halinde çok iyi oluyor. Tek diyeceğim oynayacak arkadaşların var ise al yoksa da kanser olmaya hazır ol.
Aslında ben daha önceden çok fazla hileyle karşılaşıyordum ama çoğu oyun içi banlanıyorlardı. Bunu görmek güzeldi. Bu oyunda da Ruslar ve Türkler hiç çekilmiyor, direkt susturacaksın. Vallahi kendi yaşadığım ülkenin milletine ayrımcılık yapmaya başladım.
 
İndirimde alırsanız verdiğiniz paranın tamamına değer. En düşük Deluxe Edition alın. Ben pek hile görmedim oyunda. CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynadıysanız Rainbow'un oynanışı size değişik gelecektir fakat kısa sürede alışırsınız. Ben sırf Rainbow oynuyorum diye yaklaşık 2000 saatlik CS:GO kariyerimden uzaklaştım. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı