Rainbow Six: Siege alınır mı?

RHA4ST

Hectopat
Arkadaşlar zamanında Steam'den 91 TL tarzında fiyata sahipken alamamıştım ve kaçırdığım için üzüldüm ancak Ubisoft'un kendi sitesinde indirimli halini buldum ve 115 TL sizce bu fiyata almaya değer mi, yoksa beklersem daha iyi şekilde bir indirim yakalar mıyım? Xbox Pass ile oynuyorum ve aşırı beğendiğim bir oyun oldu ancak 115 TL verme konusunda kararsızım :(

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-21_215404544.png
    resim_2023-11-21_215404544.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Deluxe editon bir de sonuna kadar değer beğendiyseniz pişman olmayacaksınız.

Evet hocam bende Deluxe olduğunu siz dedikten sonra fark ettim Steam de Deluxe fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama sanırım Ubisoft'un şu anki fiyatından fazlaydı.

Değer. İlk 300 saat nasıl öldüğünüzü anlamayacaksınız ama sonrası çok zevkli olacak.

Haklısın bazen nasıl öldüğümü çözemiyorum ama aşırı eğlenceli maçlarım da oluyor.

Evet hocam bende Deluxe olduğunu siz dedikten sonra fark ettim Steam de Deluxe fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama sanırım Ubisoft'un şu anki fiyatından fazlaydı.
Hocam ben artık arındım Valo,CS ve LoL'den artık böyle taktiksel oyunlara girmek istiyorum ama hardcore oynamadan genç yaşta yaşlandım şunlar yüzünden kafamı ferahlatmak için giriyorum R6'i şiddetle tavsiye ederim.

Hocam ben artık arındım Valorant, CS ve LoL'den artık böyle taktiksel oyunlara girmek istiyorum ama hardcore oynamadan genç yaşta yaşlandım şunlar yüzünden kafami ferahlatmak için giriyorum R6'i şiddetle tavsiye ederim.

En rahatını yapmışsınız hocam kafanız bayağı rahatlamıştır LoL ve Valorant'u biliyorum aşırı stres ettiği anlar oluyor ve tavsiyen için sağ olasın hocam ayrıca sanırım bu fiyatta bulacağım son şansım bundan sonra da zamlancak gibi geliyor bana.

Öyle zaten, öğrenene kadar acı çekersin ama şöyle yabancı, hafif toksik, konuşkan, isteyince ciddi isteyince troll oynamaya başarabilen bir ekip bulursan dünyanın en zevkli oyunu haline geliyor.

Evet bir ara denk gelmiştim öyle insanlara bana hem oyunu öğrettiler hem de aşırı sohbetleri saran insanlardık o zaman dediğiniz gibi çok eğlenceli oluyor oyun.

Son düzenleme:
R6'yı 2016-2020 arasında oynadım. Şu an ölü bir oyun. Çok şey değişti ve eski tadı yok. Başka bir oyun almanızı öneririm.

Eski bir oyuncu olarak haklısınızdır şu an oynuyorum ama bana eğlenceli geliyor yine de tavisye ettiğiniz bir oyun var mı onları da denemek isterim.

Eski bir oyuncu olarak haklısınızdır şu an oynuyorum ama bana eğlenceli geliyor yine de tavisye ettiğiniz bir oyun var mı onları da denemek isterim.
Yeni başladıysanız çok sorun olmaz sizin için, eski halini bilmiyorsunuz çünkü. Biraz alışması uzun sürüyor ama tüm karakterleri ve tüm haritaları öğrendikten sonra oyunun asıl zevki o zaman başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı