Rainbow Six Siege çökme sorunu

SnnZynlv

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi Rainbow Six Siege oyununda oyunu başlatıyorum menüde 100-250 arası FPS alıyorum. Oyunu başlat dediğimde oyun aranıyor diyor, oyun bulduktan sonra yükleme ekranında oyun aniden kapanıyor ve oyun çöktü diye yazı geliyor.

Evet yaptım ama fark etmedi

Ekran kartı ve diğer tüm sürücüler güncel
Oyunu ilk kez satın aldım dün kurdum dünden beri böyle
Başka oyunlarda bu tarz sorunlar yaşıyor musunuz?

Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz, bazen doğrulama pek işe yaramıyor.

Ayrıca oyun yüklendiğinde açılırken bazı sürücüler yükler, bunların yüklenmesinde hata olduysa oyun çalışmayabilir. İnternet üzerinden oyunun ihtiyaç duyduğu sürücüleri araştırın ve sürücüleri tekrar yükleyin.

Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz, bazen doğrulama pek işe yaramıyor.

Ayrıca oyun yüklendiğinde açılırken bazı sürücüler yükler, bunların yüklenmesinde hata olduysa oyun çalışmayabilir. İnternet üzerinden oyunun ihtiyaç duyduğu sürücüleri araştırın ve sürücüleri tekrar yükleyin.
Oyun yüklenirken hiç internet kesintisi veya indirmeni duraklatma durumu olmadı eksik dosya yükleyeceğini düşünmüyorum şimdi indiricem sürücüleri geri dönüş yaparım

Hocam yabancı forumlarda kısa bir araştırma yaptım ve sorunun sistem gereksinimlerinden kaynaklandığını söylüyorlar sisteminizin oyun için yeterli olduğundan emin misiniz ? Daha çok eski CPU'lardan dolayı olan bir sorunmuş.
İşlemcim İ5-7500 hocam sistem gereksinimlerim fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum
İşlemcim İ5-7500 hocam sistem gereksinimlerim fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum
Sistem: INTEL i5-7500 3.40Ghz | ASUS PRIME B250M-PLUS | Crucial 8GB (1x8) DDR4 2400Mhz | AFOX GTX1060 6GB | TOSHIBA 1 TB 7200 RPM | AIGO Shadow 2 KASA | Windows 10 Pro x64 sistemim bu şekilde

Tüm gerekli sürücüleri güncelledim hala durum aynı
Hocam yabancı forumlarda kısa bir araştırma yaptım ve sorunun sistem gereksinimlerinden kaynaklandığını söylüyorlar sisteminizin oyun için yeterli olduğundan emin misiniz ? Daha çok eski CPU'lardan dolayı olan bir sorunmuş.
Log da böyle birşey buldum hocam. Acaba nedir şu?

[ 6268] 2019-11-25 17:57:42 [ 9348] ERROR MercuryWebshopGet.cpp (324) Ingame Store data missing game reference.
[ 6268] 2019-11-25 17:57:42 [ 9348] ERROR MercuryWebshopGet.cpp (324) Ingame Store data missing game reference.
[ 6268] 2019-11-25 17:57:42 [ 9348] ERROR MercuryWebshopGet.cpp (324)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı