Rainbow Six Siege çökme sorunu

İşletim sistemi
Windows 7

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
Oyuna giriyorum, menüde dolaşabiliyorum operatörlere vs. bakabiliyorum. Ama maça girince ya da Benchmark'a girince oyun aniden donuyor ve crash hatası veriyor. Ayarları en düşüğe çektim çözünürlüğü de 1024X768 yaptım ama hala düzelmedi. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna giriyorum, menüde dolaşabiliyorum operatörlere vs. bakabiliyorum. Ama maça girince ya da Benchmark'a girince oyun aniden donuyor ve crash hatası veriyor. Ayarları en düşüğe çektim çözünürlüğü de 1024X768 yaptım ama hala düzelmedi. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Aynısını bende yaşıyorum böyle 1,2 el atıyorum sonra operatör seçme ekranında oyun donuyor anlıyorum oyundan atıcağını sonra masaüstüne atıyor crash raporu görüntülüyor çözümünü bilenler lütfen yardım etsin.

Denedim, düzelmedi. Daha önce araştırdığımda Rainbow Six Siege 2 çekirdekli işlemcili sistemlerden desteğini çektiğini görmüştüm. Doğru mudur?

Sanmıyorum. Bu tarz bir hata bende de olmuştu oyunu Steam'dan silip uPlay üzerinden indirmiştim hata çözülmüştü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı