Ubisoft'un kendi sitesinden 1200 kredi aldım. Siparişi verince hata oluştu ve siparişim tamamlanamadı. Aynı şekilde oyun içinden de yapmaya çalıştım. Fakat ininal kartıma baktığımda xsolla 52 TL'yi kesmiş gözüküyor. Nasıl çözebilirim?
Oyunu Steam'den aldıysan ve Credits'i Ubisofttan almaya çalıştıysan işe yaramıyor. Bir desteğe başvurmanı öneririm. Gerçi her iki türlü de desteğe başvur çok yardımcı oluyorlar, zamanında beni çok kurtarmışlardı.
Oyunu Steam'den aldıysan ve Credits'i Ubisoft'tan almaya çalıştıysan işe yaramıyor. Bir desteğe başvurmanı öneririm. Gerçi her iki türlü de desteğe başvur çok yardımcı oluyorlar, zamanında beni çok kurtarmışlardı.
O zaman bir problem çıkartmayacaktır. Oyunu Steam'den alınca ödemeyi uPlay üzerinden yapabiliyodunuz bir ara ama insanlar hor kullandıkları için kaldırdılar(Çok Ucuza Kredi alma taktiği). Ondan söylemiştim, ben de zamanında 50tlye 16000Rainbow Kredisi almıştım bu taktik ile...
Steame 52 tl'yi eklemen gerekiyor daha sonra yeniden oyun içinden satın alma kısmına gelmelisin. Oradan satın alabilirisin bazen hemen geliyor bazen 5dk sürüyor gelmesi. Büyük ihtimalle 52 tl steam bakiyendedir. Epic Games'ten aldıysan onu bilmiyorum işte.
Steame 52 tl'yi eklemen gerekiyor daha sonra yeniden oyun içinden satın alma kısmına gelmelisin. Oradan satın alabilirisin bazen hemen geliyor bazen 5dk sürüyor gelmesi. Büyük ihtimalle 52 tl steam bakiyendedir.