Rainbow Six Siege credits sorunu

Catbop

Hectopat
Ubisoft'un kendi sitesinden 1200 kredi aldım. Siparişi verince hata oluştu ve siparişim tamamlanamadı. Aynı şekilde oyun içinden de yapmaya çalıştım. Fakat ininal kartıma baktığımda xsolla 52 TL'yi kesmiş gözüküyor. Nasıl çözebilirim?

Arkadaş kanıt olarak tarih, borçlandırıldığım miktar ve işlem kimliği veya fatura kimliğimi istemiş.Ben siparişimi tamamlayamadığım taktirde nasıl bu bilgiyi verebilirim ki ?

Şuan 24 saat geçti.Adamlardan hala bir cevap yok.En son kartımın ekran görüntüsünü attım.Daha da cevap gelmedi.
Ben pes ediyorum. Xsolla'ya yazdım, onlar da kart şirketine başvurun dedi. Bu böyle uzar gider. 52 TL de gitti artık. Uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Şuan 24 saat geçti.Adamlardan hala bir cevap yok.En son kartımın ekran görüntüsünü attım.Daha da cevap gelmedi.
Ben pes ediyorum. Xsolla'ya yazdım, onlar da kart şirketine başvurun dedi. Bu böyle uzar gider. 52 TL de gitti artık. Uğraşmak istemiyorum.

Geçmiş olsun, inşallah bir daha kimsenin başına gelmez. Oysa ki Ubisoft sorunları direk çözüyordu, benim çok işime yaradılar. Neyse sağlık olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı