Rainbow Six Siege düşük performans sorunu

bayonetcharge

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım oldukça iyi fakat düşük performans alıyorum. Bilgisayara format atarak bu sorunu çözdüm fakat tekrar bu sorunu yaşamaya başladım. Format attıktan sonra Rainbow'da 180 FPS alıyordum, şimdi hiçbir ayarı değiştirmemiş olmama rağmen 80 FPS almaya başladım. Sorunumun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemde kasması imkansız. Vsync kapalı mı? Denetim masasından Vsync kapatın, olmadı Nvidia Profile Inspector ile sınırlama varsa kaldırın.
Kapalı ekran kartı kullanımı 100% görünüyor. Dediğim gibi format attığım gün iyidi aradan bir hafta geçti ve anlayanadığım şekilde fps düşük şu an.(formatı bu sorundan ötürü atmıştım(önceden de vardı))

DDU ile driveri kaldırıp son sürümü veya bir önceki sürümü kurup dene. Benim de game booster yüzünden driver sorun çıkarıyor 100FPS 30a düşüyordu.

DDU ile driveri kaldırıp son sürümü veya bir önceki sürümü kurup dene. Benim de game booster yüzünden driver sorun çıkarıyor 100FPS 30a düşüyordu.
Yarın denerim ve yazarım fakat driver booster kullanmıyorum driverlarım güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…