Rainbow Six Siege grafik sorunu

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Research&Development Engineer
Bu hata yaklaşık 6 aydır var. Favela ve Yatch maplerinde hata var. Favela'da bölümün başında bir askeri araç var. Onun tavanında makineli tüfek falan var. O aracın tavanındaki siyah texture bölümün her yerinden gözüküyor. Duvarların arkasından, çatıdan, her yerden. Ekrana mesela bir araba çizdiğinizi hayal edin siyah keçeli kalem ile. Sonra oyun başlıyor ve arabaya en uzak kısımdan mape spawn oluyorsunuz. O siyah araba ekranda var ama uzakta olduğu için küçük. Sonra çatıya çıkıyorsunuz. O arabaya doğru bakınca siyah bir araba iskeleti var. Duvarlardan, havadan, nereden bakarsan bak o doğrultuda bakarsan onu görüyorsun. Aynı şey Yatch mapindeki rulet masası için geçerli. Anlatmaya çalıştım, imkan bulursam fotoğraf çeker atarım. Ekran kartım 980 Ti, sürücü güncel. Oyun dosyaları sanırım düzgün. Sanki wallhack gibi saçma bir olay. Sorunu bilen ya da bu tip bir grafik sorununun ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Favela ve Yatch oyundan kaldırılmadı mı? :)
Sadece ranked maçlardan kaldırıldı. Bu arada cezam olduğu için yazamadım. Sorunu çözdüm ; daha doğrusu oyunun bir hatasını buldum. Msaa filtresi ile alakalıymış. Msaa 4x yada 8x olunca texture bozuluyor o araçlarda. 2 farklı bilgisayarda da test ettim. Tahminimce bu maplerin rankeddan kaldırılmasının sebebi de bu sorun. Bahane bulmuşlar mapler adaletli değil falan diye ama aslında böyle bir hata var maplerde.

Sadece ranked maçlardan kaldırıldı. Bu arada cezam olduğu için yazamadım. Sorunu çözdüm ; daha doğrusu oyunun bir hatasını buldum. Msaa filtresi ile alakalıymış. Msaa 4x yada 8x olunca texture bozuluyor o araçlarda. 2 farklı bilgisayarda da test ettim. Tahminimce bu maplerin rankeddan kaldırılmasının sebebi de bu sorun. Bahane bulmuşlar mapler adaletli değil falan diye ama aslında böyle bir hata var maplerde.
Hayır o mapler oyundan kaldırıldı belki ileride tekrar eklenebilir fakat şu an yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MEHMET TATLI Arkadaşın da dediği gibi oyundan tamamen silindi. Casual dahil olmak üzere hiçbir şekilde oynanamıyor. Silinmelerin sebebi de birçok hata barındırması ve E-Spor için uygun olmamaları diye biliyorum.

Hayır o mapler oyundan kaldırıldı belki ileride tekrar eklenebilir fakat şu an yok.

@MEHMET TATLI Arkadaşın da dediği gibi oyundan tamamen silindi. Casual dahil olmak üzere hiçbir şekilde oynanamıyor. Silinmelerin sebebi de birçok hata barındırması ve E-Spor için uygun olmamaları diye biliyorum.
Peki ben nasıl oynuyorum onları? Custom game açarsanız oynayabilirsiniz. Oyundan kaldırma gibi bir durum yok.

Tamamen silindi o zaman yanlış oluyor. Zaten benim sorum map var yada yok değildi, sadece bir hatayı belirttim. Çözüm önerisi bekledim, cevap gelmeden kendim çözdüm ve birilerine yardımı dokunsun diye burada paylaştım. Başka bir olaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı