Rainbow Six Siege Hala Alınır mı?

Terrorist Hunt oynamanı öneririm. Daha kolay renown kasabilirsin. Ama pek eğlenceli olduğunu düşünmüyorum.

Zaten sadece onu oynuyorum 120 puan anca geliyor bir karakter açmak için bu kadar zaman öldürülür mü tartışılır. 25 k olanlardan bahsediyorum.

Ben Rainbow oyununu önermiyorum.
Şahsen 5 arkadaş değilseniz asla alınmaması gereken bir oyun. Tam bir ekip oyunu.
1-2 kişi iseniz asla asla asla almayın derim.
Oyunun haritalarını öğrenmek çok fazla zaman istiyor. Rekabetçi maçta map seçimi yok rastgele bir map geliyor. Bu oyunda sadece haritaları öğrenmek yüzlerce saatini alır. Öğrenmekten kastım tamamiyle öğrenme. Nereye rainforce koycaksın nereyi kırarsan nereye çıkar vs vs.. Ayrıca sürekli youtube uzman videolarını izlemelisin aynı zamanda ekip olmalısın.
Ekibin varsa bu şekilde oyunda bilgi sahibiysen o zaman keyif alırsın.
Kısa zamanlı öğrenilebilecek bir oyun asla değil.
Zor bir oyun.
Renown kasmak çok zor. Bunun için sabahtan akşama kadar zombi gibi Terorist Hunt girenler var :)
Ben şahsen alma derim.

5 arkadaş iseniz ve ben bu oyunda uzmanlaşırım yabancı videoları da izlerim kendimi geliştiririm diyorsanız alabilirsiniz. Diğer türlü alır bırakırsın.

Kişisel olarak girip hemen oynayabileceğim zevk alabileceğim oyunları tercih ederim. PUBG mesela. 1 maç atarsın 40 dk sürer ama herşeyi o an yaşayabilirsin.

Son düzenleme:
@Uraniumhazee Neden 5 değil de 4? Ben tek oynuyorum ve gayet zevk alıyorum mesela. Mikrofonun varsa takımdakilerle iletişime geçiyorsun zaten. Bu oyunu oynayanlar da nereye ne koyacağını ne yapacağını biliyor hani...

Evet zor oyun, o yüzden pek gereksiz tiplere rastlanmıyor, en azından benim gözlemim bu. Renown kasmak sanıldığı kadar da zor değil. Oynadıkça bir şekilde birikiyor zaten, haftalık görevlerden de az da olsa geliyor. Bütün operatörler açık bile olsa oynadıklarının toplamı 10'u geçmez. O yüzden renown eziyet edebiyatını neden herkes yapar anlamış değilim.

Üsluplu ve akıllı bir şekilde oynayanlarla zaten maç sonu herkes arkadaş olmak istiyor. Yabancı dili olanlar kaliteli takım arkadaşları ve takım bulabilir oyunda da.

Ben sevmiyorum bu oyunu arkadaş diyene kimsenin lafı olamaz, herkes her oyunu sevecek diye birşey yok ama ''bu oyun tek başına oynanmaz'' demek biraz garip duruyor.

İndirimdeyken 56TL gibi bi rakama almıştım. Aldığıma pişman olmadım çok zevkli hele ki takımla oynuyorsan aynı dili konuşuyorsun çok zevkli fakat yalnız kaldığım için ve takım bulamadığım için çabuk sıkıldım 30 küsür saatim var bıraktım ve sonra döndüm ve dedim ki Biz kantırla büyüdük bizim için en büyük CS:GO !!!

@Uraniumhazee Neden 5 değil de 4? Ben tek oynuyorum ve gayet zevk alıyorum mesela. Mikrofonun varsa takımdakilerle iletişime geçiyorsun zaten. Bu oyunu oynayanlar da nereye ne koyacağını ne yapacağını biliyor hani...

Evet zor oyun, o yüzden pek gereksiz tiplere rastlanmıyor, en azından benim gözlemim bu. Renown kasmak sanıldığı kadar da zor değil. Oynadıkça bir şekilde birikiyor zaten, haftalık görevlerden de az da olsa geliyor. Bütün operatörler açık bile olsa oynadıklarının toplamı 10'u geçmez. O yüzden renown eziyet edebiyatını neden herkes yapar anlamış değilim.

Üsluplu ve akıllı bir şekilde oynayanlarla zaten maç sonu herkes arkadaş olmak istiyor. Yabancı dili olanlar kaliteli takım arkadaşları ve takım bulabilir oyunda da.

Ben sevmiyorum bu oyunu arkadaş diyene kimsenin lafı olamaz, herkes her oyunu sevecek diye birşey yok ama ''bu oyun tek başına oynanmaz'' demek biraz garip duruyor.

Bu benim görüşüm aynı zamanda herkese saygım var :)

Dipnot ben bu oyun tek başına oynanmaz demedim. Yazımda böyle bir ibare yok.
Söylediklerim. Oyunu önermiyorum. 1-2 kişi iseniz asla asla asla almayın.
Ekipse alınmalı dedim.
Bunların tamamı öneri.

Tek başına oynanmaz diye bir cümlem yok.

Oyunda renown kasmak kolay falan değil herkes sizin gibi ranked girmiyor ben terrorist hunt oynuyorum her oyun en fazla 140 civarı falan geliyor 25k karakter açabilmek için oynanması gereken oyun sayısını siz düşünün. 10-15k karakterlerden haberim var geçenlerde blackbeard açtım tabi yine zor açılıyor, oyunlardan kazanılan puanın artması ya da karakter fiyatlarının düşmesi lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı