Rainbow Six: Siege hala oynanır mı?

Katılım
11 Aralık 2015
Mesajlar
1.940
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bugün aklımdan esti R6S indirmek istedim. Oyunun boyutu 42 GB civarı. İnternetim aşırı kötü olduğundan dolayı oyunun inmesi en az 20 saat sürecek. Sizce hala oyun indirilip oynanmaya değer mi? R6S'e 1000 saatimi verdim, en son oynadığımda sıkılıp silmiştim. Sizce oynamaya değer mi?
 
Oyun eskiye nazaran ciddiyetini yitirdi, arkadaşlarınla oynayacaksan hâlâ oynanır. Tek başınıza oynayacaksanız başlamayın bence. Toxic kitle bayağı arttı.
 
Sadece 3. hesabımla 2000 saate yakın oynamışlığım var, oyunu eski haline getirmezseler hayatım boyunca bir daha oynayacağımı sanmam. Oyuna yeni başlayanlar oyunun ilk halini bilseler onlar da benimle aynı fikirde olurlar.
Katılıyorum kesinlikle, oyunu alalı baya bir oldu benim için. 1000 saatin az bile olduğunu söyleyebilirim. Oyunun eski halinden eser yok, oyun eskiden çok iyiydi. Gayet de iyi güncellemeler alıyordu. Son 2 yıldır falan kötü derecede oyun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı