Rainbow Six Siege hangi sürümü almalıyım?

Herkese teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, biraz uğraşmayı sevmem ve oyunu daha iyi kavramam en büyük etken de 20 küsür lira olmasından dolayı Standard Edition aldım.
 
Gold sürümü al. 1. yıl karakterlerlerini vermiyor fakat 2. yıl karakterlerini veriyor du sadece sanırım. Böyle hatırlıyorum. 1. yıl karakterlerini açmak çok kolay zaten. 2-3 maçta bile bir operatör açabilirsin ama bu açacakların ilk operatörler den. Oyunun sana verdiği operatörler ise 10.000 Renown değerinde. Oyunun ilk operatörleri ise 1.000 Renown değerinde. (Renown oyun içi para. Türkçe ismi aklıma gelmedi.) Böylelikle kendi aklında sana ne gibi faydaları olduğunu anlayabilirsin. Ayrıca iki tarafa da 10'ar tane veriyor. Bu arada bu 2. yıl operatörlerinin çok iyi olduğu anlamına gelmez. 1. yıl operatörlerini yani, 1.000 Renown'luk operatörleri açıpta onları oynayabilirsin. Hatta çoğu oyun da görüyoruz.
 
Eğer arkadaş grubun varsa bence almalısın tek oynamak kanser edebiliyor + olarak taktiksel FPS oyunu seviyorsanız bu oyun tam size göre.
Bu oyunu oynamak için kendi arkadaşların olması mı lazım yoksa direkt olarak kendi karsilas
Evet, rastgele insanlarla oynanıyor.
Teşekkür ederim deluxe edition almayı düşünüyorum nasıl?
 

Geri
Yukarı