Rainbow Six Siege Maca girerken atiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba abilerim, aylardır hayalini kurduğum oyunu alip indirdim ama bir de ne göreyim.
Oyuna girdiğimde maça gir tuşuna basıyorum maç bulunuyor ve tam maça giriş ekrani acikiyorken 2 saniye sürmeden ekran donuyor ve ardından 20 saniye sonra crash raporu veriyor. Lütfen bir çözümünü bulalim.

Merhaba abilerim, aylardır hayalini kurduğum oyunu alip indirdim ama bir de ne göreyim.
Oyuna girdiğimde maça gir tuşuna basıyorum maç bulunuyor ve tam maça giriş ekrani acikiyorken 2 saniye sürmeden ekran donuyor ve ardından 20 saniye sonra crash raporu veriyor. Lütfen bir çözümünü bulalim.
Aynısı bazen bende de oluyor istersen chrash dosyasını ubisoft supporta gönder.

Core 2 duo islemci
4gb ram
Gt630 2gb ekran kartı
Ayarlardan orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilmem gerek ama böyle bir sorun cart
USB 2.0'sa sorunun bu olabilir. Bende de HDD'ye yüklüydü SSD'ye geçirdikten sonra düzeldi. Sabit SSD almanı şiddetle tavsiye ederim.
Peki sorun kesinlikle bunda midir
USB 2.0'sa sorunun bu olabilir. Bende de HDD'ye yüklüydü SSD'ye geçirdikten sonra düzeldi. Sabit SSD almanı şiddetle tavsiye ederim.
Usb takma yeri mavi olunca 3.0 olmaz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı