Rainbow Six Siege Operator Edition 97 TL'ye Değer mi?

Deluxe bence gayet yeterli ama param var ve oyunu yüzlerce saat oynayacağım diyorsanız Operator alabilirsiniz fakat her türlü ortalama 100 level'e kadar Ranked oynamayacaksınız. Deluxe alıp istediğiniz karakterleri kendiniz açacak kadar vaktiniz olacağını düşünüyorum.
Tam olarak bu nedenden sordum.
Deluxe ile size 16 operatör verirken, operator edition ile Flores ve Thunderbird dışındaki karakterlerin hepsini veriyor. Eğer oyunu alıp, uzun saatler boyunca oynayacaksınız operator edition alın. Ama biraz oynayıp bırakacaksınız almayın paraya yazık olur.

Eki Görüntüle 1075669
Teşekkür ederim cevabınız için. Bir operatör ortalama ne kadar sürede açılıyor?
 
Ben de 44 TL'ye Deluxe Edition almıştım. Bana bir operatör için Renown biriktirmek heyecanlı ve eğlenceli geliyor. Operator Edition almak teoride mantıklı ama Deluxe alıp kendiniz para biriktirerek operatör açmak da bir tercih.
 
Tam olarak bu nedenden sordum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bir operatör ortalama ne kadar sürede açılıyor?
Operatör açmak zor değil özellikle arkadaşlarınız varsa, 5 kişi boost açıp Training Ground açıp 50 saniye altında bitirirseniz 250'den fazla Renown geliyor yani 1.30 dakikada 250'den fazla Renown alıyorsunuz 2 günde 10 tane 10K'lık karakter açtığımı hatırlıyorum.
Bu yola girmeden normal oynayarak ise kasılır ve operatör açmanın zevki ayrı bence Deluxe alın oyunu beğenmezseniz çok paranızdan olmazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı