Rainbow Six Siege ping ve depolama alanı problemi

Kadir tamir

Decapat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, dün gelen yeni büyük güncellemeyi uzun uğraşlar sonrası kurdum fakat bir problem var ki oyun güncelleme gelmeden önce diskte 88 GB yer kaplarken güncellemeyi kurduktan sonra diskte 56 GB olarak gözüküyor, aynı zamanda bu güncellemeden önce 1 kez dahi yaşamadığım halde şu anda ping 5K altına düşmüyor. Kanser oldum resmen, ne yapabilirim?

Oyunu yeniden yüklemiş oldunuz bir postta görmüştüm 55gbye düşürtmüşler boyutunu, Ping'e gelirsek modemini falan resetle müşteri hizmetleriyle konuşmayı dene.

Oyunu yeniden yüklemiş oldunuz bir postta görmüştüm 55gbye düşürtmüşler boyutunu, Ping'e gelirsek modemini falan resetle müşteri hizmetleriyle konuşmayı dene.

Modemi resetle derken? Kusura bakma kanka nasıl oldğunu bilmediğim için soruyorum da. Ve aynı zamanda eğer yanılmıyorsan ping problemi sadece oyunda çünkü şu an baktım Google'de sadece geziyorken 6ms ping 4ms jetter yazıyor down ve up hızları da normal gözüküyor fakat eğer nasıl oluyorsa oyundayken veyahut oyundan hemen çıktıktan sonra bu değerler 500 görüyor.

Yani şöyle deyim oyundan çıktıktan hemen sonra gelip bida değerlere bakıyorum uçmuş, ama normal takılırken bir problem yok, ayın zamanda oyun içerisinde de çok yüksek gösteriyor pingi.
Bu ping sorunu sadece R6'da mı var? Eğer öyleyse sunucunuz değişmis olabilir onu kontrol edin derim.

Sanki öyleymiş gibi bir his var içimde farklı bir Online oyun da oynamıyorum kıyas için ama Google ile kıyaslayabiliyorsak kesinlikle öyle çünkü ayrı ayrı karşılaştırdım bir oyuna girince ping fırlıyor.

Modemi resetle derken? Kusura bakma kanka nasıl oldğunu bilmediğim için soruyorum da. Ve aynı zamanda eğer yanılmıyorsan ping problemi sadece oyunda çünkü şu an baktım Google'de sadece geziyorken 6ms ping 4ms jetter yazıyor down ve up hızları da normal gözüküyor fakat eğer nasıl oluyorsa oyundayken veyahut oyundan hemen çıktıktan sonra bu değerler 500 görüyor.

Yani demek istediğim kapatıp açma düğmesi var reset tuşuna basma sakın tüm verileri falan siliyor müşteri hizmetleriyle kafa yorma 😄 başıma gelmişti 12-13 yaşlarımda iken Dedikleri gibi oyundan da olabilir.

Yani demek istediğim kapatıp açma düğmesi var reset tuşuna basma sakın tüm verileri falan siliyor müşteri hizmetleriyle kafa yorma 😄 başıma gelmişti 12-13 yaşlarımda iken Dedikleri gibi oyundan da olabilir.

Ha anladım hocam😃 şu her güncellemeden sonra gelen saçmalık da olabilir benim de 1 yıl oldu neredeyse bundan önceki güncellemelerde arkadaşlarımdan bazıları yaşamıştı bende olmadığı için şu an garipsedim, umalım ki o olsun.

Ha anladım hocam😃 şu her güncellemeden sonra gelen saçmalık da olabilir benim de 1 yıl oldu neredeyse bundan önceki güncellemelerde arkadaşlarımdan bazıları yaşamıştı bende olmadığı için şu an garipsedim, umalım ki o olsun.

Umalım ki serverlerden kaynaklı olsun eğer dediğim gibi sıkıntı sağlayıcındaysa modemi kapatıp aç olmazsa müşteri hizmetleri ile konuş derim suyuna inmen gerekecek yalnız :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı