Rainbow Six Siege standart sürüm alınmalı mı?

Pc_ DeLiSi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba az önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldım ama standart sürüm alarak hatamı yaptım bilmiyorum delux ile arasında çok fark var mı? Sonrasında tüm operatörleri kredi kasarak alabiliyor muyuz oyunun skin sistemi nasıl oyun içi kredi kazanarakmı alınıyor yoksa CS mantığı kasaya para verip açma tarzımı son olarak standart sürüm alarak pişman olur muyum oyunda çaba sarf ederek delux sürümünde sahip olacağım şeylere erişebilir miyim?

En az Deluxe almalıydınız hayattan soğursunuz hepsini açana kadar minimum 600 saat gerekir. Skinler paketlerden ve oyun kredisiyle alınıyor. Oyunu oynayarak düşürdüğünüz alfa paketinden nadiren güzel skin atıyor. Bravo paketleri içinse Battle Pass almanız gerek Pass'i kastıkça toplam 21 tane kazanıyorsunuz güzel skinler çıkabiliyor. Oyun kredisiylede espor takımlarının güzel silah skinleri var onlara para harcayabilirsiniz. Karakter açmaya yarayan nam ile skin alabilirsiniz fakat pek güzel bir şey yok namla alınabilecek güzel skin istiyorsanız gerçek para yatırmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı