"Rainbow Six Siege" alınmalı mı?

1500 saatim var, Rankım plat elo. Oyunda orta-üst seviye arası bir oyuncu olarak söylemeliyim ki, açıkcası solo oynayacaksan ilk başta hiç çekilmez. En azından yeni başlayan 1-2 kişi mümkünse oyunda deneyimi olan birileri ile oyuna başla. İlk başlarda biraz zorlanabilirsin. Oyuna alışma süreci diğer oyunlara göre daha uzun. Karakterlerin işlevlerini, harita bilgileri,doğru picklemeyi öğrenme, sağ-sola eğilmeye alışma (sağa sola eğilme olayına diğer oyunlardan aşinaysan daha kolay alışırsın) ve son olarak taktiksel oyuna adapte olman gerekiyor. Bu oyunu en özen kılan yanlardan birisi de bu. Sana sadece 3 dakika verir ve side'a gir veya side'ını koru der. O anda yapabileceklerin soğuk kanlılığa bağlıdır. Kısa zamanda soğuk kanlı kalmayı ve daha taktiksel düşünebilmeyi öğretti bana bu oyun, her ne kadar sıkıntılı bir firmanın ellerinden çıksa bile seviyorum. Taktik kısmında demem gereken bazı şeyler var, Özellikle Plat 3 oyuncular olmak üzere bazı ranklarda bazı oyuncular taktik nedir bilmiyor. Allah ne verdiyse aim savaşına giriyorlar ve genellikle rush deniyorlar. Orada ne taktik yapsam diye düşünürken rush yiyip öldüğüm çok oldu. Bu arada taktik dediysem de öyle oyun başlamadan önce en az 1 taktik oluşturup b-c-d... planı yapmak değil. Onu yapacak zamanın yok zaten, benim bahsettiğim taktik, kısa zamanda kısa düşüncelerle oluşturduğun doğaçlama taktiklerdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı