Rainbow Six Siege: "Starter Edition" Nedir?

Razer olmadan girdiğim SS'ler:
menü.jpg

başla.jpg

oyun.jpg

ayarlar1.jpg

ayarlar2.jpg


Razer ile girdiğim SS'ler:
menü.jpg

başla.jpg

ayar1.jpg

ayar2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyundaki bir ayarla ilgilidir. O program oyundaki bir şeyi devre dışı bırakıyordur, yada ona benzer bir şey yapıyordur. Menüdeki kesinlikle ayar, benim menü de 120 FPS, booster falan yok. Şunu anlayın, belki 10. yazışım ama yine yazarım; insanlar enayi değil, neden 2000 ₺ ekran kartına veriyorlar? İşte 80+ FPS için. Daha da cevap yazmam.

Rainbow Six Siege sadece online oynanan bir oyun mu? Yoksa offline olarak oynanan bölümleri de var mı?
Offline birkaç bölümü var. Niye sordunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk gördüğümde ben de merak edip okumuştum. Anladığım kadarıyla Standart Edition ile tıpatıp aynısı. Tek farkı operatörler. İşte ilk başta rastgele bir havuzdan 2 operatör veriliyor. Sonra size 600 R6 kredisi veriliyor, ister operatör açarsınız ister oyunun içinden farklı ürünler açarsınız. Geri kalan diğer operatörleri açmak için oyunda 12,500 Renown falan kazanmanız gerek. Yazılana göre o puanı kazanmak yaklaşık 15 saatinizi alıyormuş. Standart Edition'da 500-2000 Renown ve 0.5 ila 2 saatinizi alıyor. Daha hızlı bir şekilde puan kazanmak isterseniz günlük ve haftalık challengelar, boosterlar, yine günlük veya haftalık indirimler var. Aslında fiyatına göre mantıklı, oyunu oynamaya zamanınız varsa alınabilir. Unutmadan bu fırsat kısa bir süreliğine yapılıyor. Haziran 2'sinde başlayıp 19'unda bitiyor. Bütün bu yazdıklarımı Ubisoft'un Starter Edition hakkında yaptığı soru-cevap şeysinden çevirerek yazdım. Kısa ve öz şekilde anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Daha fazla sorularınız varsa şu soru-cevap şeysinden yola çıkarak bilgi vermeye çalışırım.
 
İnternet bağlantın olmadan sadece sitations bölümü oynayabilirsin. Öte yandan terörist modu var onda da hem online hem offline(Lone Wolf) modu var ancak bu offline' benzer modu var tek başına oynuyorsun ancak sunucuya kaydediliyor. Alın pişman olmazsınız emin olun. FPS severseniz bu oyun ilaç gibi gelecek mutlaka arkadaş bulursunuz oyunda rahatça. Ayrıca haftalık olarak arada bir operatör indirimleri geliyor yüzde 20,50,80 gibi. Bu arada 600 credits'e dlc'li karakter açın bir tane daha iyi olur.
 
beyler herşeyi çok güzel tartışmışsınız da 19 haziranda rainbow six siege started edition bitiyormuş. sadece satılması mı bitecek yoksa mesala şimdi ben satın aldım 19 hazirandan sonrada o oyunu oynayabilicem demi ?
 
beyler herşeyi çok güzel tartışmışsınız da 19 haziranda rainbow six siege started edition bitiyormuş. sadece satılması mı bitecek yoksa mesala şimdi ben satın aldım 19 hazirandan sonrada o oyunu oynayabilicem demi ?

Evet indirim bitecek. O sürüm 19 Haziran'dan sonra kaldırılacak, oyunu satın almış olanlar sınırsız sizin oluyor asla herhangi bir kısıtlama yok oyunda sadece operatörler pahalı o kadar.
 
hocam bende 130 tl lik var ama 40 tl lik arasında pek fark yok biz 1-2 saat oynayıp karakter açarken siz 15 saatte açıyorsunuz ( sitede böyle yazıyor.) ve sanırım level atlamak çok az daha zorlaşıyor bir fark yok.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı