İlk gördüğümde ben de merak edip okumuştum. Anladığım kadarıyla Standart Edition ile tıpatıp aynısı. Tek farkı operatörler. İşte ilk başta rastgele bir havuzdan 2 operatör veriliyor. Sonra size 600 R6 kredisi veriliyor, ister operatör açarsınız ister oyunun içinden farklı ürünler açarsınız. Geri kalan diğer operatörleri açmak için oyunda 12,500 Renown falan kazanmanız gerek. Yazılana göre o puanı kazanmak yaklaşık 15 saatinizi alıyormuş. Standart Edition'da 500-2000 Renown ve 0.5 ila 2 saatinizi alıyor. Daha hızlı bir şekilde puan kazanmak isterseniz günlük ve haftalık challengelar, boosterlar, yine günlük veya haftalık indirimler var. Aslında fiyatına göre mantıklı, oyunu oynamaya zamanınız varsa alınabilir. Unutmadan bu fırsat kısa bir süreliğine yapılıyor. Haziran 2'sinde başlayıp 19'unda bitiyor. Bütün bu yazdıklarımı Ubisoft'un Starter Edition hakkında yaptığı soru-cevap şeysinden çevirerek yazdım. Kısa ve öz şekilde anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Daha fazla sorularınız varsa şu soru-cevap şeysinden yola çıkarak bilgi vermeye çalışırım.