Rainbow six siege sürüm yükseltme

visu

Kilopat
Makaleler
2
Rainbow six siege Starter edition satın almıştım, Şu anlık benim için bir sıkıntı oluşturmadı fakat ileride bazı güncellemeler veya haritaların starter'a gelemeyebileceği olasılığını düşündüm
Size sormak istediğim bir soru var.

Starter edition'u steam üzerinden tamamen kaldırsam daha sonra Standart edition satın alsam. uPlay hesabıma ne olur? aynı hesaba girebilir miyim? Bu konu hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden yardımlar için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey buldum;

Starter Edition FAQ

Can I easily upgrade to the Standard Edition?
The easiest way is to gain access to all the Original Operators as quickly as the Standard Edition is to purchase the R6 Credits bundle that best fits your needs, and unlock the missing Operators.

Yani diyor ki; upgrade yok. Para verin diyor. Starter aldığınıza pişman olun diyor.

Şöyle bir şey buldum;

Starter Edition FAQ

Can I easily upgrade to the Standard Edition?
The easiest way is to gain access to all the Original Operators as quickly as the Standard Edition is to purchase the R6 Credits bundle that best fits your needs, and unlock the missing Operators.

Yani diyor ki; upgrade yok. Para verin diyor. Starter aldığınıza pişman olun diyor.
Böyle bir şey deniliyorsa ileride Standart özel içerikler gelirse yükseltme gelir mi? Mağdur etmemek adına

Onu bir şey diyemem. Fakat öyle olursa yükseltme gelmesi daha doğru olur. Neden Standart'a gelecek bir içeriğin Starter'a gelmeyeceğini düşünüyorsun ki? : )

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı