Rainbow Six Siege Sürüm Yükseltme

MICHAEL [CBL]

Decapat
Daha fazla  
Zamanında starter edition almıştım şimdi oyun sürümünü yükseltmek istiyorum yani bütün operatörleri açmak istiyorum. Bu yüzden DLC leri alayım dedim çünkü arasındaki tek fark dlcler di DLC ler de tek tek satılmıyor. Bu nedenle direk paketi almaya karar verdim şimdi aklımda bazı sorular var. Bendeki oyunu steamden yükseltmem için kaldırmam gerekiyormuş galiba, şimdi kaldırıp ben yüksek paketi oyunla birlikte alsam U play de oyun güncellenir mi? Oyundaki ilerlemem kalır mı, yani sadece sürüm yükselince seviyem olsun renown olsun aynı kalacak silah kaplamalarım uğurluklarım vs. kalacak mı? Sorunsuz bir şekilde sürüm yükseltmiş biçimde oyuna aynen devam eder miyim?

Sorunsuzca kaldığı yerden devam edersin. ama sezon 4 pass alırsan sadece sezon 4 heroları ve yaklaşık 20 -30 günlük bir premium alırsın(ortalama yılın geri kalanı) öncesi heroları açmak için tek tek 150tl (sezon başı)yatırman gerek ona gerek yok elle oynayarak aç. Acil oynuyacaksan sezon 4 pass al.

Sorunsuzca kaldığı yerden devam edersin. ama sezon 4 pass alırsan sadece sezon 4 heroları ve yaklaşık 20 -30 günlük bir premium alırsın(ortalama yılın geri kalanı) öncesi heroları açmak için tek tek 150tl (sezon başı)yatırman gerek ona gerek yok elle oynayarak aç. Acil oynuyacaksan sezon 4 pass al.
Sezonlar tek tek alınmıyor diye biliyorum sadece sezon 4 satılıyor o da 92 tl gibi bir fiyatla satılıyor ama paketle alınca 54 tl ye iniyor. Heroları tek tek elle açmaya çalışsam 2 yılda anca yakalarım çünkü fazla vakit ayıramıyorum oynadığımda da hepsi birlikte o an istediğim heroyla oynayabilmek istiyorum. Şimdi vip kafamı kurcalamaya başladı sezon 5 ne zaman gelir gelince sezon 5 ile beraber mi alsam yada şimdi böyle alıp sezon 5 indirime girincede sezon 5i mi satın alsam diye düşünüyorum. Biraz bu konularda yabancıyımda başlayalı fazla olmadı o yüzden fikirlere ihtiyaç duyuyorum.
Oyunun Uplay‘da yükseleceğinden emin değilim bence tam sürüm almak yerine istediğin operatörleri satın almalısın.
Operatörler tek tek daha pahalıya gelmez mi birde ben o an canım hangisini isterse onu oynamak istiyorum biraz keyfime düşkünümdür de. Ama bir yandan uygun olanını da düşünmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı