Rainbow Six Siege'in ilginç kitlesi

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Merhaba, R6 Siege'in genellikle yetişkinlerden oluşan çok ilginç bir kitlesi var. Mesela adam mikrofonu açıyor ve 30 saniye boyunca 7-8 kere geğiriyor. Kimisi de, Rook'un koyduğu zırh paketinden kendi payına düşeni alıyor, başkası alamasın diye de kırıyor. Siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ha bir de, aşırı ırkçı bir kitlesi var. Herkes ırkçı. Adam ırkımı sordu, Türküm dedim ve adam bana ben Türkleri avlarım dedi. Neden dedim, çünkü insan yaşamı benim için eğlence dedi. Adam Alman bu arada.

Bana göre kitlesi gayet iyi, en azından çoluk çocuk ile uğraşmıyoruz. Buna ek olarak ırkını sordu diye cevaplamak zorunda değilsin, ırkçılık yapabilir buna sen karar veremezsin maalesef. Sen Roblox falan gir hele ondan sonra R6S çiçek gibi gelecek :D
Kardeşimin kankaları sağ olsun, hep dibimde Roblox oynadıkları için neler döndüğünü gördüm ve artık hiçbir şekilde kanser olamıyorum.

Aynen kanser kitle var ama her oyunda maalesef var bu kitleden.
Dün akşam maç girdim kuzenimle birlikte adam öyle bir geğirdi ki kulağımın zarı patlıyordu. Kimisi de Soundpad üzerinden earrape sesler açıyor. Yapacak bişey yok. Ayarlardan Team Voice Chat'i %20 ye çek, oyun içi infonu ver geç.

Bide en kanser kitle, eğer karşıya Türk geldiyse oluyor. Direkt anancılık yapmaya başlıyorlar, yapacak birşey yok maalesef. İlk 6 ay anne sütü önemli.

Epic'de oyun ucuzladıktan sonra çocuk kitle biraz arttı, yaşı küçüklerin gelme ihtimali fazla. Oyuncu türleri ise, oyundaki oyuncuların troll ve ciddiyetsiz olma ihtimalleri levelleri ile genelde ters orantılı çünkü yüksek level oyuncular genelde oyunda göreceği herşeyi görmüş, artık sıkılmış ve ciddiyeti sevmeyen, tryhard birini görünce dalga geçen ve tam performansında oynamak istemeyen kişiler oluyor. Kendimden örnek vereyim, 235 level main, 72 level smurf hesabım var ve artık ciddiyetden sıkıldım, göreceğimi gördüm. Artık eğlencesine oynamak istiyorum ve bu yüzden çok tryhard olmuyorum ama gene de troll değilim çünkü kimsenin oyununu mahvetmeye hakkım yok. Fakat oyun başlamadan önce hazırlık sürecinde, yükleme ekranında dediğiniz şeyleri yapan insanları bence maruz görmelisiniz çünkü neredeyse yüzde 90'ı oyun esnasında sizi rahatsız etmiyorlar. Irkçılık konusunda ise ırkçı olanlara hangi ülkeden olduklarını sorun ve ülkelerini söylediklerinde öyle düşünmüyor olsanız bile ülkelerine geçirin. Bana Türk karşıtı bir alman gelmişti ve tarihin bir kirli lekesi olduklarını, ugandalıların bile onlardan daha iyi teknolojiye sahip olduklarını VB söylemiştim, çıldırmışlardı.(Tabi ki düşüncelerim böyle değil ama amaç kısasa kısas yapmak. Tıpkı onların da Türkiye hakkında hiçbir şey bilmeden salladıkları gibi ben de birşey bilmiyormuş gibi davranıp sallamayı tercih ettim, ederim de.) Oyunun en kanser ama en kanser kitlesi hiçbir şey bilmediği halde takıma taktik verip, *yaĞ nEden Onu ÖlyE yAPTIN, yA nEden ŞUNu SÖyle YaptIn* diyen insanları delirten oyun cahilleridir.(oyunu gerçekten iyi bilip yardımcı olacak şekilde eleştirenlere lafım yok, onlar candır ve ara sıra ben de yaparım.) Bu oyun cahillerini görünce teamkill yapmak şartdır, acımayın sıkın kafasına.

Siz kahkahanın dalga amaçlı kullanıldığını mı sanıyorsunuz? Güldüm o yüzden attım.
Komik bir şey göremedim ama neyse...
Epic'de oyun ucuzladıktan sonra çocuk kitle biraz arttı, yaşı küçüklerin gelme ihtimali fazla. Oyuncu türleri ise, oyundaki oyuncuların troll ve ciddiyetsiz olma ihtimalleri levelleri ile genelde ters orantılı çünkü yüksek level oyuncular genelde oyunda göreceği herşeyi görmüş, artık sıkılmış ve ciddiyeti sevmeyen, tryhard birini görünce dalga geçen ve tam performansında oynamak istemeyen kişiler oluyor. Kendimden örnek vereyim, 235 level main, 72 level smurf hesabım var ve artık ciddiyetden sıkıldım, göreceğimi gördüm. Artık eğlencesine oynamak istiyorum ve bu yüzden çok tryhard olmuyorum ama gene de troll değilim çünkü kimsenin oyununu mahvetmeye hakkım yok. Fakat oyun başlamadan önce hazırlık sürecinde, yükleme ekranında dediğiniz şeyleri yapan insanları bence maruz görmelisiniz çünkü neredeyse yüzde 90'ı oyun esnasında sizi rahatsız etmiyorlar. Irkçılık konusunda ise ırkçı olanlara hangi ülkeden olduklarını sorun ve ülkelerini söylediklerinde öyle düşünmüyor olsanız bile ülkelerine geçirin. Bana Türk karşıtı bir alman gelmişti ve tarihin bir kirli lekesi olduklarını, ugandalıların bile onlardan daha iyi teknolojiye sahip olduklarını VB söylemiştim, çıldırmışlardı.(Tabi ki düşüncelerim böyle değil ama amaç kısasa kısas yapmak. Tıpkı onlarında Türkiye hakkında hiçbir şey bilmeden salladıkları gibi ben de birşey bilmiyormuş gibi davranıp sallamayı tercih ettim, ederim de.) Oyunun en kanser ama en kanser kitlesi hiçbir şey bilmediği halde takıma taktik verip, *yaĞ nEden Onu ÖlyE yAPTIN, yA nEden ŞUNu SÖyle YaptIn* diyen insanları delirten oyun cahilleridir.(oyunu gerçekten iyi bilip yardımcı olacak şekilde eleştirenlere lafım yok, onlar candır ve ara sıra ben de yaparım.) Bu oyun cahillerini görünce teamkill yapmak şartdır, acımayın sıkın kafasına.
En doğru tespit.
Bana da genelde kendi dillerinde konuşan çocuklar veya ergenler geliyor. Küfür mü ediyor info mu veriyor belli değil.
Kendi dilinde konuşanlar genelde Ruslar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı