RAM 1. slota takınca sistem açılmıyor

Rowns

Hectopat
Sistemi topladığımdan beri aynı sorun sadece RAM'i 2. slot a takınca çalışıyor. Sistem 1. slota takınca yok ne 2. slotu tanıyor ne 1'i hiç açılmıyor. Tek başına 1. slota takınca da açılmıyor driver yükledim, BIOS yükledim, tek ASUS Armor mu ne o yok sistemde BIOS sıfırladım RAM'leri sildim. Anakart slotlarini saç kurutma makinesi ile temizledim. Yok arkadaş nedir böyle keşke hazır alaydım, daha pahalı ya gelecekti ama çalışırdı bari. Nasıl çözebilirim? Daha nasıl bir yöntem deniyebilirim? Yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi topladığımdan beri aynı sorun sadece RAM'i 2. slot a takınca çalışıyor. Sistem 1. slota takınca yok ne 2. slotu tanıyor ne 1'i hiç açılmıyor. Tek başına 1. slota takınca da açılmıyor driver yükledim, BIOS yükledim, tek ASUS Armor mu ne o yok sistemde BIOS sıfırladım RAM'leri sildim. Anakart slotlarini saç kurutma makinesi ile temizledim. Yok arkadaş nedir böyle keşke hazır alaydım, daha pahalı ya gelecekti ama çalışırdı bari. Nasıl çözebilirim? Daha nasıl bir yöntem deniyebilirim? Yazarsanız sevinirim.

Nadiren de olsa kit Ramler veya kit olarak satılan ramlerden çıkan ramler , sırasına göre takılmadığı zaman 1 / 2 yapabiliyor bu da bilginize .

Kit ile geldi 1 2 yaptım ayrı ayrı bir şekilde 2 1 yaptım onlarida ayrı bir şekilde yine yok maalesef.

Ondan demedim, kilitli RAM'lerde, çıkık RAM'ler öyle yapabiliyor.

Yani bu RAM'ler birlikte kullanılacak şekilde.

Bir de bunların OC'si varsa.

İkisi Dual çalışırsa. Açtırmaz. İlla BIOS'tan onun XMP overclock kapatmanız gerekir.

Bir de bazı kilitli RAM'lerde ikisi bir arada çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı