Bu ramin xmp profilinde bir hata var galiba. Ramin tam model numarasını hwinfo yada cpu-z gibi programlardan yardım alarak atarsanız tekrar bi bakalımAtıyorum hemen. XMP Profil olarak değil Enable-Disable olarak gösteriliyor.
Bu ramin xmp profilinde bir hata var galiba. Ramin tam model numarasını hwinfo yada cpu-z gibi programlardan yardım alarak atarsanız tekrar bi bakalımAtıyorum hemen. XMP Profil olarak değil Enable-Disable olarak gösteriliyor.
Bu RAM'in XMP profilinde bir hata var galiba. RAM'in tam model numarasını HWiNFO ya da CPU-Z gibi programlardan yardım alarak atarsanız tekrar bir bakalım
Bu ramin xmp profilinde bir hata var galiba. Ramin tam model numarasını hwinfo yada cpu-z gibi programlardan yardım alarak atarsanız tekrar bi bakalım
SPD kısmını atar mısınız ?İ
İndiriyorum.
SPD Sekmesinde bellek model bilgileri mevcut, o kısmın ekran görüntüsünü paylaşmanız gerek.
2400e al öyle kullan bu RAM overlock için elverişli değil gibi XMP açma açarsan 2000MHz düşer
Memory try it yazan kısımdan denerseniz daha iyi olur.Tamam. Öyle deneyeyim bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.