LEGOLAS K
Hectopat
Fazla RAM darboğaz yapmaz. Fakat fazla RAM takmak bilgisayarınızı o kadar da çok fazla hızlandırmaz. Eğer HDD'niz olsa SSD takıp Windows kurmak bilgisayarı uçurur hız konusunda fakat RAM böyle bir şey yapmaz. Ayrıca yapabiliyorsanız 4 + 4 yerine 8 + 8 yapmalısınız.
Tabii ki. Ben HDD yerine SSD taktığım günü hatırlıyorum. Fena şahlanmıştı bilgisayar.Anladım, teşekkür ederim peki ben bilgisayara Windows 10 kurduğumda kasmıştı bunun sebebi SSD yerine HDD olması mı?
Tabii ki. Ben HDD yerine SSD taktığım günü hatırlıyorum. Fena şahlanmıştı bilgisayar.
Evet olur. SSD'ye Windows kurmanız yeterli. Fakat HDD'ye kurduğunuz oyunlarda bazı problemler yaşayabilirsiniz HDD kaynaklı. Geç açılma, drop vs. gibi. Fakat işletim sistemini SSD'ye kurduktan sonra işletim sisteminde kolay kolay yavaşlama hissetmezsiniz.Peki SSD ile HDD'yi aynı anda kullanabilir miyim? Yani Windows'u SSD'ye oyunları HDD'ye kursam olur mu?
Evet olur. SSD'ye Windows kurmanız yeterli. Fakat HDD'ye kurduğunuz oyunlarda bazı problemler yaşayabilirsiniz HDD kaynaklı. Geç açılma, drop vs. gibi. Fakat işletim sistemini SSD'ye kurduktan sonra işletim sisteminde kolay kolay yavaşlama hissetmezsiniz.
Evet olur. SSD'ye Windows kurmanız yeterli. Fakat HDD'ye kurduğunuz oyunlarda bazı problemler yaşayabilirsiniz HDD kaynaklı. Geç açılma, drop vs. gibi. Fakat işletim sistemini SSD'ye kurduktan sonra işletim sisteminde kolay kolay yavaşlama hissetmezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.