MiracOlmez
Hectopat

Merhabalar, Monster Abra A5 10.3.3 sahibiyim. Takılı olan RAM'in kaç CL olduğunu nereden öğrenebilirim? CPU-Z fotoğrafları:

Teşekkürler peki 14 cl lik bir ram alsam uyum sorunu çıkarırmı
Kesin çıkmaz denemez ama çıkmazsa her ikisi de CL17 de çalışır.Teşekkürler peki 14 cl lik bir ram alsam uyum sorunu çıkarırmı
Laptop RAM değişimi konusunda detaylı bilgiye sahip değilim. Ancak neden değişmek istiyorsunuz? Mevcut sisteminizde görebileceğiniz bir performans artışı yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Dual yapmak için soruyorsanız birebir aynı RAM'den almanız en doğrusu olacaktır.Teşekkürler peki 14 cl lik bir ram alsam uyum sorunu çıkarırmı
17cl lik bir ram alacağım çok sağolunKesin çıkmaz denemez ama çıkmazsa her ikisi de CL17 de çalışır.

https://www.hepsiburada.com/kingsto...s17s8-8-p-HBV0000031D3U?magaza=alfabilgisayar ben bunu almyı düşünüyorum yorumlarda başka abra a5 modelleriyle uyumlu çalıştığı söyleniyor bunlada çalışır gibi arada fark yokAşağıdaki belleği alabilirsiniz.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Pahalı gelirse şu belleği de alabilirsiniz. Beraber uyumlu çalışamaları için %100 garanti veremem ama tüm değerleri aynı.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.