RAM Cycle ve MHz farkı

sattas

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

DELL 7567 i5 7300 HQ laptopıma RAM yükseltmek için RAM siparişi vermiştim ancak istediğimden farklı bir ürün elime ulaştı. Bilgisayarda takılı olan 2400MHz versiyonu, elime geçen 2666 MHz. Anakart kaça kadar destekliyor ondan da emin değilim :)

Bilgisayar özellikleri yer alıyor;
Dell Inspiron 7567 4B30F81C FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com

MHz harici tek farkları Cycle'lar sanıyorum o da önemli mi emin değilim. Çok anlamadığımdan yardımınızı rica ediyorum.

384964

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

DELL 7567 i5 7300 HQ laptopıma RAM yükseltmek için RAM siparişi vermiştim ancak istediğimden farklı bir ürün elime ulaştı. Bilgisayarda takılı olan 2400MHz versiyonu, elime geçen 2666 MHz. Anakart kaça kadar destekliyor ondan da emin değilim :)

Bilgisayar özellikleri yer alıyor;
Dell Inspiron 7567 4B30F81C FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com

MHz harici tek farkları Cycle'lar sanıyorum o da önemli mi emin değilim. Çok anlamadığımdan yardımınızı rica ediyorum.

Eki Görüntüle 384964

Şimdiden teşekkürler.
CL değerleri senin kafana takılmasın düşük CL iyidir ama çok takma kafana. CPU-Z programını indir kardeşim programdan CPU ve Mainboard kısımlarından işlemcinin ve anakartının tam adını öğrenebilirsin. Google a yazdığında da bileşenlerin desteklediği tüm özellikleri görürsün. Laptoplarda da artırma yapabiliyoruz. Üzerindeki gelen RAM den daha fazlasını artırabiliyoruz. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı