RAM değiştirdikten sonra mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

GodTierTufi

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1J3DEIbjvaPjKRXlA7N_QYymOfO6KwI6-/view?usp=drive_link
RAM
1x16 GB XPG LANCER BLADE 6000 MHZ CL 30
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Gigabyte b650m DS3H
İşlemci
Ryzen 5 7600x
Arkadaşlar önce RAM'den şüphe ettim RAM değiştirdim sonra anakarttan şüphe ettim anakart değiştirdim ama yok sanırım sorun işlemcide veya ben bulamıyorum çok yoruldum yalvarıyorum. Minidump linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir nevi işlemci overclock. İşlemcinin tam kapasite çalışmasını sağlıyor diyebiliriz. Fakat açık bile olsa hata vermemesi gerekirdi. Bence siz değişim talebinde bulunun hocam.

İade talebi oluşturdum yarın söküp para iadesi isteyeceğim. Size de tekrardan çok teşekkürler.

Merhaba, aynı problemi yaşadım. G.Skill 6400 MHz 16x2 RAM aldım. Memtest 6000 üzerinde hata veriyor. Satıcı ile görüştüğümde montajı yaptığınız için iade alamayız servise gönderin değişim veya iade sonucunda işlem yaparız dediler. Süreç oldukça uzayacak gibi. Aynı RAM'lerden ikişer tane daha var onlarda problem yaşamıyorum ama en son aldıklarımda sorun var maalesef.

Merhaba, aynı problemi yaşadım. G.Skill 6400 MHz 16x2 RAM aldım. Memtest 6000 üzerinde hata veriyor. Satıcı ile görüştüğümde montajı yaptığınız için iade alamayız servise gönderin değişim veya iade sonucunda işlem yaparız dediler. Süreç oldukça uzayacak gibi. Aynı RAM'lerden ikişer tane daha var onlarda problem yaşamıyorum ama en son aldıklarımda sorun var maalesef.

Hocam bayağı kötü olmuş ben aldığım bütün parçaları tek tek iade ettim en son işlemciyi sipariş ettim tekrar deneyeceğim umarım sorun olmaz tekrardan.

Yeni konular

Geri
Yukarı