RAM Dual kit mi olmalı?

Örnek vermek gerekirse.

yani dual kit
yani dual kit al diyorsun anakartım gigabyte b450m gaming anakart 3200 mhz destekliyor işlemcim ryzen 5 2600

Son düzenleme:
2 Ram slotu olan anakartların %99'u dual channel kullanılabilir zaten. Dediğim gibi 1Dimm slotlu anakart piyasada yok zaten.

Bu da Black serisi

2 Ram slotu olan anakartların %99'u dual channel kullanılabilir zaten. Dediğim gibi 1Dimm slotlu anakart piyasada yok zaten.

MSI anakartlarında gördüğüm : 4 adet Ram slotu olup Quad channel desteklememesi ve sadece dual channel desteklemesi .

2 / 4 slotlarını MSI da gördüm , tabi MSI dizüstü anakartlarında ... 1 / 2 de oluyor .

yani 4 adet Ram slotuna sahip olupta Quad channel desteklemeyen o kadar çok anakart var ki .

Üreticinin sitesinden bakınız hepsiburadadan bakmayınız N11 den de .

Satıcılar hiçbir şey bilmezler ve ürünlerini satmak için ellerinden geleni yaparlar .
Sonrası sürekli mağduriyet yaşarsınız .

Bu yüzden üreticinin sitesine bakınız .. Eğer ki Kingston demişse ki ömür boyu garanti özel üretim hiç düşünmeden alınız .

Alınız ama , Hepsiburada ve N11 sahte ürün satışının merkezi olmuş bir yerdir .

Geldiği zaman size verilen kodla Kingston da sorgulama yaptığınız zaman ... Orjinal değildir uyarısı almayınız .

Hepsiburada N11 gibi yerler Sahte ürünleri satışını yaptıktan sonra ; çok çok geri iade almaktadır .

Yani mağduriyetinizi karşılamaz .

4 slot var diye 4 kanal olmuyor sistemler kardeşim.

Dediğimi anlamak istemiyorsun galiba. Ben sana 4Dimm slotu olanlarda quad channel var gibi bir şey demedim. Bellek kanalı işlemciye bağlıdır dedim anakarta değil. Zaten 4 bellek kanalı olan işlemcilerin kendi anakartları var. O yüzden 2Dimm olan bütün anakartların(%99) dual channel desteği vardır.

4 slot var diye 4 kanal olmuyor sistemler kardeşim.

Kardeşim üslübunuzda düzelmeye gidin .

Elli saattir size anlattığım bu . 4 slot var diye quad channel desteklemez .

Dual Channel da Quad channel da anakart desteklemesi gerekir önce , sonra işlemci .

Yardımcı olup başımıza bela alıyoruz .

Çok biliyorsaydınız burada bu arkadaşa o bilgileri verseydiniz madem .

Meyve veren ağacı taşlamayın .

Bozuk meyve veriyorsun o yüzden taşlıyorum

Bozuk meyve veriyorsun o yüzden taşlıyorum

Okuduğunu anlamada sıfır olan bir milletten anca bu beklenir .

4 adet ram slotu olupda görüldüğü üzere quad channel desteklemiyor diye yazı yazıyorum .

diyorum ki anakart desteklemesi lazım , işlemci sonra desteklemesi lazım diyorum .

ama sizin gibi okuduğunu anlamayanlar saldırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar .

Aferin devam böyle .

Yardımcı olmuyorum , çünkü buna layık değilsiniz .. Muhatap almıyorum bu saatten sonra .

Kardeşim sende bu insanlara bakıp da almaya kalkma .

Mesuliyet falan kabul etmezler , almasaydın derler .

önce RAM hangi tip DDR3 / DDR4 buna bakacaksın

RAM alacaksan , bak ne kadar boyut ihtiyacın var 8gb 16 gb 4 gb .
Sonra bunun CASCADE değerine bakacaksın , ne kadar düşükse o kadar iyi ama sende ram varsa önceden bu ramin CASCADE değeriyle , voltaj değeriyle seninki aynı olacak .

Sonra bunları anakartının desteklediği slotlara , anakartının kullanım kitapçığında yazar bu .

Dual Channel slot diye takacaksın .

Sana Kingston Furry falan dememizin nedeni , ömür boyu garantili özel üretim soğutuculu olmasındandır .

Ne bilelim satıcı sahtesini mi satıyor orjinalini mi üreticinin sitesinden bakacaksın doğrulatma için .

Ayrıca üreticinin sitesinden kontrol edeceksin BİR ŞEY ALACAKSAN , orada yazar herşey .

Ömür boyu garantili ve özel soğutuculu RAMler ve Kıngston'un sınırlı garanti değilde ömür boyu garanti verdiği RAM her zaman önerilir .

Çünkü yarın bir gün sıkıntı çıkardığında ... ömür boyu garantin var .

VE EN ÖNEMLİSİ , BİRE BİRE REPLİKASINI YAPIPTA SATANLAR VAR ÇİN MENŞEELİ ÜRÜNÜ KONTROL ETTİKTEN SONRA DA EĞER Kİ SAHTEYSE HEMEN İADE YAP .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…