Okuduğunu anlamada sıfır olan bir milletten anca bu beklenir .
4 adet ram slotu olupda görüldüğü üzere quad channel desteklemiyor diye yazı yazıyorum .
diyorum ki anakart desteklemesi lazım , işlemci sonra desteklemesi lazım diyorum .
ama sizin gibi okuduğunu anlamayanlar saldırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar .
Aferin devam böyle .
Yardımcı olmuyorum , çünkü buna layık değilsiniz .. Muhatap almıyorum bu saatten sonra .
Kardeşim sende bu insanlara bakıp da almaya kalkma .
Mesuliyet falan kabul etmezler , almasaydın derler .
önce RAM hangi tip DDR3 / DDR4 buna bakacaksın
RAM alacaksan , bak ne kadar boyut ihtiyacın var 8gb 16 gb 4 gb .
Sonra bunun CASCADE değerine bakacaksın , ne kadar düşükse o kadar iyi ama sende ram varsa önceden bu ramin CASCADE değeriyle , voltaj değeriyle seninki aynı olacak .
Sonra bunları anakartının desteklediği slotlara , anakartının kullanım kitapçığında yazar bu .
Dual Channel slot diye takacaksın .
Sana Kingston Furry falan dememizin nedeni , ömür boyu garantili özel üretim soğutuculu olmasındandır .
Ne bilelim satıcı sahtesini mi satıyor orjinalini mi üreticinin sitesinden bakacaksın doğrulatma için .
Ayrıca üreticinin sitesinden kontrol edeceksin BİR ŞEY ALACAKSAN , orada yazar herşey .
Ömür boyu garantili ve özel soğutuculu RAMler ve Kıngston'un sınırlı garanti değilde ömür boyu garanti verdiği RAM her zaman önerilir .
Çünkü yarın bir gün sıkıntı çıkardığında ... ömür boyu garantin var .
VE EN ÖNEMLİSİ , BİRE BİRE REPLİKASINI YAPIPTA SATANLAR VAR ÇİN MENŞEELİ ÜRÜNÜ KONTROL ETTİKTEN SONRA DA EĞER Kİ SAHTEYSE HEMEN İADE YAP .