RAM Dual kit mi olmalı?

Teşekkür ederim bende Kingston HyperX furry Black var ama 2400 olduğu için yenisini almak istiyorum anakartim 3200 destekliyor 2 slot var 8+8 RAM almayi düşünüyorum sahtesine gelince onu bilmiyorum Vatan Bilgisayar'da sağlamdır ama biraz daha pahalı Dual channel slot diye takacaksin demişsin onu anlamadım cascade dediğin RAM üzerinde yazan CL ise tamam en düşük olanı CL 15 galiba benim attığım kinkdeki CL 16.

Anakartim DDR4 8+8 RAM alacagim Dual channel slot diye takacaksin demişsin onu anlamadım benim anakartta 2 tane RAM yeri var sahtesine gelince onu bilemiyorum artık alınca sitesinden dogrulatiriz.

Son düzenleme:
Ne anlatıyorsun sen?

Anakartınızda iki adet slot yeri varsa , Ramleri taktığınızda dual olma şansı var .
Yani ekstra hangisi hangisine takılacak diye düşünmenize gerek yok .

Ben kontrol ettim , kendi bilgisayarımdan ... benimki CL 11 örneğin ... Evet Cascade Latency denmekte .

Başka başka Ramler bilemem ama , en iyisi Kingston'un şu hyperx furry black red ömür boyu garantili özel soğutuculu özel yapım ramler ...

Bunlardan bulunca CL bile önemsenmeyebilir gibi .. çünkü dediğim gibi sitesinden de bakınız alacağınız hyperx furry gibi kingston markalı ramlere ..

Eğer ki Kingston o ürün için diyorsa : Ömür boyu garanti alınız .

Vatan bilgisayar'dan alabilirsiniz , Çünkü Vatan bilgisayar sahte ürün satamıyor .

Hepsiburada N11 ben aracıyım emir kuluyum diyerek , satıcılara yüklüyor halbuki hukuken kendisi de sorumlu .

Bire bir replika ram satışı yapıyorlar N11 ve Hepsiburadada .

Eywallah kardeş Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…