RAM eklersem Garanti bozulur mu?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Arkadaşlar MediaMarkt'tan 25 Haziran'da bir ASUS ROG STRIX G531GT aldım. Ama RAM 8 GB. Oradaki görevli de benim buna ekleme yapabileceğimi söyledi (1 slot dolu toplamda 4 slot var) Ben bu PC'yi kendim açsam garantisi bozulur mu? Ben servise yaptırırım ama merak ettim.

Arkadaşlar MediaMarkt'tan 25 Haziran'da bir ASUS ROG STRIX G531GT aldım. Ama RAM 8 GB. Oradaki görevli de benim buna ekleme yapabileceğimi söyledi (1 slot dolu toplamda 4 slot var) ben bu PC'yi kendim açsam garantisi bozulur mu? Ben servise yaptırırım ama merak ettim.

Bilgisayara tornovida vurup açtığın anda garanti bozulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara tornovida vurup açtığın anda garanti bozulur.
Marka ve modele göre değişir. Kimi firma termal macun yenilemeye bile izin verir. Kimisi de kapağını bile açtırmaz. Bilmeden yorum yapmayın.

Konu ile ilgili ASUS ile görüşün. Modelini de söyleyin. En net bilgiyi onlar verir.

Bildiğim kadarıyla laptopların altında bir sticker oluyor bir vida yerine denk gelecek şekilde. Garanti kapsamı içinde servis müdahale ederse işlem sonrası o stickerı yeniliyorlar. Yani yeni sticker yaştırıyorlar ve yaptırdığınız işlem zaten kayıtlara geçiyor. Dolayısıyla sorun olmuyor.

Sistem genellikle bu şekilde işliyor. Ama Asus nasıl yapar bilemiyorum.

Kapağı açmak için bir kağıt bulunur warranty Void if removed yazar bir de anında renk değiştiren vidalar mevcut

Bildiğim kadarıyla laptopların altında bir sticker oluyor bir vida yerine denk gelecek şekilde. Garanti kapsamı içinde servis müdahale ederse işlem sonrası o stickerı yeniliyorlar. Yani yeni sticker yaştırıyorlar ve yaptırdığınız işlem zaten kayıtlara geçiyor. Dolayısıyla sorun olmuyor.

Sistem genellikle bu şekilde işliyor. Ama ASUS nasıl yapar bilemiyorum.
[/QUOTE
Ama bu ekstra bir istek bir sorun değil mesela bozuk değil bir şey değil. Onu da yaparlar değil mi?

Sistem genellikle bu şekilde işliyor. Ama Asus nasıl yapar bilemiyorum.
Ama bu ekstra bir istek bir sorun değil mesela bozuk değil bir şey değil. Onu da yaparlar değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı