RAM ilavesi nasıl yapılmalı?

karizmakin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi Sosyaller diliyorum. GTX1650 ekran kartı, 8 GB 3200MHz ve AMD Ryzen 5 4600H işlemciye sahip bir bilgisayarım var. Rust vs gibi bazı oyunlarda tahminimce RAM'den kaynaklı sıkıntılara düşüyorum. Öyle yüksek beklentilerim yok zaten oynatması benim için yeterli. RAM ilavesi yapmak istiyorum. Sizce işe yarar mı performans arttır mı? Ayrıca bilgisayarımda bulunan RAM'in aynısını bulamadım farklı marka ama CL ve MHz değerleri aynı olan RAM kullanmam bir problem yaratır mı?

Dosya Ekleri

• RAM1.png
    RAM1.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 29
  • ram2.png
    ram2.png
    90,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, herkese iyi Sosyaller diliyorum. GTX1650 ekran kartı, 8 GB 3200MHz ve AMD Ryzen 5 4600H işlemciye sahip bir bilgisayarım var. Rust vs gibi bazı oyunlarda tahminimce RAM'den kaynaklı sıkıntılara düşüyorum. Öyle yüksek beklentilerim yok zaten oynatması benim için yeterli. RAM ilavesi yapmak istiyorum. Sizce işe yarar mı performans arttır mı? Ayrıca bilgisayarımda bulunan RAM'in aynısını bulamadım farklı marka ama CL ve MHz değerleri aynı olan RAM kullanmam bir problem yaratır mı?
https://www.sinerji.gen.tr/kingston...c16bb8tr-p-51231?utm_campaign=akakce&v=1.58.2 yapıştır geç. Şuan ki raminin cl'si yüksek benim attığım düşük ama aynı clde çalışırlar.

Bir sıkıntı çıkartmaz mı? CL değeri daha düşük daha iyi aslında ama diğerine problem yapamaz mı? Bir de benimki laptop bir şey fark etmiyor değil mi attığın RAM vs laptopa göre farklı model olmuyor yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı