Hem evet, hem hayır. Bir adet daha RAM alman lazım. Ya elindekini satıp 2x4 alacaksın, ya da yükseltmeye gidip elindekine uygun +8 alacaksın.
Hocam şey 1 tane RAM slotunda 2 tane RAM var.
Hem evet, hem hayır. Bir adet daha RAM alman lazım. Ya elindekini satıp 2x4 alacaksın, ya da yükseltmeye gidip elindekine uygun +8 alacaksın.
O nasıl oluyor? Her slota 1 RAM eklenebiliyor diye biliyorum ben.Hocam şey 1 tane RAM slotunda 2 tane RAM var.
nasıl yaniGereksiz hizmetleri tek tek araştırıp kapatmanızı tavsiye ederim. Ben çoğu kullanmadığım hizmetleri devre dışı bıraktım ve boşta bilgisayar çok az RAM kullanıyor.
İşlemcim Quad 9400.
RAM 8 GB DDR 3
SSD 120 GB Hi-Level
Ekran kartı R7 240.
Windows 11 kullanıyorum güncellemeleri kapattım güncellemeler sorunlu olabiliyor. Ancak Windows 8.1 ve 10'dan daha iyi çalışıyor oyun performansı daha iyi.
Windows 8.1'den bile hızlı.
Windows 11, Windows 10'dan daha fazla kullanıyor bende. Nasıl oluyor o?Windows 10'un RAM kullanımı çok fazla son sürümde.
Bende Windows 11 var 8 GB RAM var 2.2 GB kullanıyor sistem boştayken.
Windows 10'dayken boşta 4 GB kullanıyordu ve işlemcimi sömürüyordu.
Sorunu Windows 11'e geçerek çözdüm. Windows 11'in güncellemeleri sıkıntılı olduğu için yapmıyorum.
Windows 11 Download Windows 11
@Veli1026 Windows 11 ile birlikte gelen güncellemeler sistemi bozabiliyor o yüzden sadece defender güncellemelerini alacak şekilde ayarlarsanız daha iyi sonuc alırsınız. Ayrıca Windows 11 in Ram kullanımı fazla olsa bile İşlemci tüketimi konusunda windows 10 dan daha iyi çalışıyor.Windows 11, Windows 10'dan daha fazla kullanıyor bende. Nasıl oluyor o?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.