RAM markası XPG güvenilir mi?

Burda bile çözüme ulaşamadım. Bu soruyu soruyorum çünkü 16gb (8×2) ram alıcam ve bu marka en F/P gibi gözüktü bana
Hangi model yazar mısınız? D41 ya da D80 modellerinden birini alıyorsanız sorun yaşayacağınızı sanmam. Diğerleri hakkında bilgim yok. Kullanmadım. Soğutucu blokları her markada iyi iş yapıyor.

Teknoloji şans işidir. Adata genel olarak iyi bir markadır. Tercih edilebilir.

Yani sırf SU650 patlak verdi diye ADATA'nın adı kötüye çıktı :) Tamam, SU650 almayın, tavsiye de etmeyin. Ancak sırf bir tane SSD için markanın ismini komple kötüye çıkartmayın.

Her markanın sorunlu ürünleri var elbette. Ben de SU650 kullanıyorum ama bir sorunum yok mesela. Dediğim gibi şans işi tamamen. Atıyorum Corsair'in VS serisinde sorun çıktı diye Corsair almayı bıraktık mı sanki 😄

Hangi RAM'leri almayı düşünüyorsunuz? Marka yerine teknik özelliklerine bakın. SSD veya PSU gibi değil RAM'ler. Voltajı sonlayıp yakmadığınız sürece sorunsuz çalışırlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı