RAM MHz yükseltme sonrasi PC bozulması

Kaç kez RAM değiştirdiniz?
eğer değiştirirken RAM'in bir kenarı bağlantıyı koparmış olabilir siz bir kontrol edin RAM'e bağlanamıyor olabilir :)
internette bunu buldum:* DDR3 1600 MHz ve üstü bellek frekansları Intel® 3. nesil işlemciler tarafından desteklenmektedir. * İşlemci davranışından dolayı, DDR3 2133/1866/ bellek modülleri DDR3 2000/1800 MHz frekansında çalışırlar. belki yardımı olabilir
Cihazınızın markası nedir?

Son düzenleme:
Bence siz şunları bir kontrol edin:
İşte PC RAM'i tanımıyor sorunu için uygulayabileceğiniz bazı çözüm yolları!
  • 1- RAM Yuvasını Kontrol Edin...
  • 2- Anakart ile Uyumluluğu Kontrol Edin...
  • 3- Test Araçlarından Faydalanın...
  • 4- Bağlantı Noktasını Temizleyin...
  • 5- Başka Bir Sistemde Test Edin.
Kardeş sen şunu bir dene :p PC'nin bazı yerini temizle(örneğin. Fan HDD'ya da SSD benzeri) temizledikten sonra bataryayı değiştir (yani kısacası bazı parçaları değiştir PC açılmışsa durma ve hemen özel dosyalarını alıp format at PC'ye (tabii PC mi onu bilmiyorum :D )
yada bi düşündümde sen şöyle bi kasaya değişiklik yaparken bir kablo azda olsa çıkmış olmasın :D bende bir kere yanlış yapmıştım (yalannnnn o kabloları sallaya sallaya bağladım gelişine !!!!) ama düzgün takmamıştımda belki o yüzdendir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı