RAM Miktarının Yüksek Olması Sorun Yaratır mı?

Anakartınızın modeli nedir acaba ? Ayrıca RAM’leri Dual Channel şeklinde aynı marka olarak takmanız daha iyi olacaktır.
Hocam haklısınız 2 farklı marka ram kullanıyorum benim Kullandığım Ram'ın resmi bu.

Bu linkteki RAM uyumlumu acaba bakar mısınız ? Crucial 8gb Ddr3l-1600 Notebook Bellek 135v - Ct102464bf160b.m16pf
Ram pc.jpg

Bu RAM’ın neye uyumlu olup olmadığı hakkındaki sorunuzu anlamadım.
Hocam attığım resimdeki RAM 'i kullanıyorum. Yanındaki slotta farklı RAM var. 2 sininde aynı olmasını istiyorum. Attığım linkteki RAM ile benim kullandığım RAM aynı mı ? Takabilir miyim yani ?

Hocam attığım resimdeki RAM 'i kullanıyorum. Yanındaki slotta farklı RAM var. 2 sininde aynı olmasını istiyorum. Attığım linkteki RAM ile benim kullandığım RAM aynı mı ? Takabilir miyim yani ?
Kusura bakmayın az önce yazdığınıza dikkat edemedim. Evet RAM’ler aynı birlikte takabilirsiniz. Birde anakartınızda kaç tane RAM slotu var acaba ?

Kusura bakmayın az önce yazdığınıza dikkat edemedim. Evet RAM’ler aynı birlikte takabilirsiniz. Birde anakartınızda kaç tane RAM slotu var acaba ?
2 adet slot bulunmakta. Normalde orjinal halinde 2 tane aynı RAM takılıydı. Arkadaşın bilgisayarı bozulunca tekini çıkartıp Crucial RAM taktım. Şimdi de aynı yapmak istiyorum. Yani linkteki ile uyumlu.

2 adet slot bulunmakta. Normalde orjinal halinde 2 tane aynı RAM takılıydı. Arkadaşın bilgisayarı bozulunca tekini çıkartıp Crucial RAM taktım. Şimdi de aynı yapmak istiyorum. Yani linkteki ile uyumlu.
Evet uyumludur bir problem çıkmaz ama orjinal halinde kaç GB RAM vardı ? Çünkü anakartın desteklememe ihtimali var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı