doguutetik
Hectopat
Test ettim dostum maalesef olmadı 3400 MHz CL 16 kullanıyorum şu an.Memtest86 ile test ettin mi? CL17 3600 MHZ'e gerçekten güzel çıkarmışsın eğer bir problem çıkmazsa testte.
Test ettim dostum maalesef olmadı 3400 MHz CL 16 kullanıyorum şu an.
Valla biraz şans işi belleğin çipi çok önemli OC noktasında. Bende SK Hynix çip var gerçekten çok başarılı 2 aydır falan 3400 MHz'te kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Biraz voltaj vererek deneyebilirsin ama benim önerim ilk voltaj vermeden (1.35V ile çalıştığını varsayıyorum) çıkabildiğin yere kadar çıkmak daha sonra biraz voltaj vererek bence güzel sonuçlar yakalayabilirsin. Bu arada aman fazla voltaj verme 1.45V geçmeni tavsiye etmem.Bende Viper Steel RAM'imi O.C etdim dünde pek bir artis yakalayamadim. 3200 MHZ CL16'da calisiyor suan. 3200 MHZ CL14 veya 3333 MHZ CL16 olsa cok guzel olacakti.
Valla biraz şans işi belleğin çipi çok önemli OC noktasında. Bende SK Hynix çip var gerçekten çok başarılı 2 aydır falan 3400 MHz'te kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Biraz voltaj vererek deneyebilirsin ama benim önerim ilk voltaj vermeden (1.35V ile çalıştığını varsayıyorum) çıkabildiğin yere kadar çıkmak daha sonra biraz voltaj vererek bence güzel sonuçlar yakalayabilirsin. Bu arada aman fazla voltaj verme 1.45V geçmeni tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.