Eminmisiniz uyumlu RAM aldiginiza?
Evet.
Emin misiniz uyumlu RAM aldiginiza?
RAM'i sokunca yamuk duruyor sarı bölümden dikkatli bakınca sol tarafa girmiyor orada bir şey var ittirsemde olmuyor.
Eminmisiniz uyumlu RAM aldiginiza?
Hocam yapacağınız şey 45 derecelik yani çapraz gibi duran bir açı ile RAM'i skora yerleştirmek. Sonra da aşağıya doğru indirirken biraz baskı uygulamak. Yapmaya korkuyorsanız ama doğru RAM aldığınıza da eminseniz bilgisayarcıya gösterin.
Hocam yapacağınız şey 45 derecelik yani çapraz gibi duran bir açı ile RAM'i skora yerleştirmek. Sonra da aşağıya doğru indirirken biraz baskı uygulamak. Yapmaya korkuyorsanız ama doğru RAM aldığınıza da eminseniz bilgisayarcıya gösterin.
Hocam, takarken açılı takın sonra bastırın.
RAM yuvasının içine bakın içini bir kürdan ile temizlemeyi deneyin içerisinde toz olabilir buda bir çözüm değilse o slot zarar görmüştür yapacağımız bir şey yoktur.Dediğinizin aynısını yapıyorum. Girmiyor.
Eki Görüntüle 1548985
Slotun içinde bulundan giriş okuyucu RAM'e biraz küçük geliyor. Sağ tarafı giriyor sol tarafı tam girmiyor.
Yeni aldığım RAM'i diğer RAM slotuna taktım oldu. Ama üsttekine olmadı. Diğer RAM'i de üstekine denedim yamuk duruyor.
RAM yuvasının içine bakın içini bir kürdan ile temizlemeyi deneyin içerisinde toz olabilir bu da bir çözüm değilse o slot zarar görmüştür yapacağımız bir şey yoktur.
Slot RAM'e küçük geliyor sol tarafın da.
O halde yanlış RAM alınmış.
Hocam madem burada çözemiyorsunuz "bilgisayarcılık" diye bir meslek alanı var. Adamlar kendilerini bu işe adamışlar. Paralarını kazanıyorlar. Madem burada çözemiyorsunuz onlara sorun zor değil ya.Yanlış değil. Diğer slota kolayca giriyor.
Hocam madem burada çözemiyorsunuz "bilgisayarcılık" diye bir meslek alanı var. Adamlar kendilerini bu işe adamışlar. Paralarını kazanıyorlar. Madem burada çözemiyorsunuz onlara sorun zor değil ya.
Sokabildiyseniz süper. Ama bazen "fiziksel" sorunlarda sizden uzaktaki insanlar yardım edemeyebilir. Bir bilgisayarcıya sormak her zaman iyidir.Tamam hocam. Nihayet yerine sokabildim. Sorun çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.