RAM taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Anladım, eğer PC'yi tekrardan açabilirsem yeni RAM ile uyumunu tekrardan deneyeceğim, yine görmezse öneriniz üzerine iade ederim.

Pili çıkarttığım sırada işlemci ve ekran kartı hala takılıydı. Yarın ekran kartını söküp tekrardan deneyeceğim, işlemciyi de çıkartmama gerek var mı acaba?

İşlemciye gerek yok.
Açılmazsa o sonraki aşama.
Yukarıda yazdıklarımı uygulayın.

Eski ekran kartımı bulabilirsem yarın ilk iş onunla deneyeceğim çok teşekkür ederim öneriniz için. Oysa ekran kartına dokunmamıştım bile ama denemeye değer.

Ekran kartında bir sorun olacağını bende sanmıyorum fakat belki anlık güç kesintisinden dolayı sorun oluşmuş olabilir diye dedim. Dahili grafik kartınız varsa ekran kartını çıkarmadan direkt anakart bağlantısı üzerinden test edebilirsiniz.

Hocamın dediklerine katılıyorum BIOS sıfırlamak daha iyi bir çözüm olabilir.

İşlemcinde dahili grafik olup olmadığını kontrol et.
Eğer yoksa yine görüntü alamazsın.
Hocam kontrol ettim giriş var, ona uygun bir aparat aldım, hala bekliyorum. O gelirken yapabileceğim başka bir test var mıdır? RAM yuvalarının sağlamlığını kontrol etmek için bir yol var mı?

Hocam kontrol ettim giriş var, ona uygun bir aparat aldım, hala bekliyorum. O gelirken yapabileceğim başka bir test var mıdır? RAM yuvalarının sağlamlığını kontrol etmek için bir yol var mı?

Giriş olması sorun değil.
İşlemcide dahili grafik var mı?

İşlemcin nedir söylersen bakalım.

Giriş olması sorun değil.
İşlemcide dahili grafik var mı?

İşlemcin nedir söylersen bakalım.
Intel Pentium G4560 hocam. İsmini hatırlıyorum sadece tam adını PC açılsa söylerdim ama maalesef bu kadarını söyleyebiliyorum. Bu modelin varyasyonları var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı