RAM taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

DVI aparatı geldi, onunla da denediğimde tamamiyle aynı tepkileri alıyorum. Ekran yine gelmedi maalesef.

Çevrende bu işlerden anlayan kimse yok mu hocam beraber baksanız.
Bir de işlemciyi sök tak yapın ama dikkat edin pinleri kırmayın.
Mevcut donanımla denenecek her şeyi yaptınız.
Artık size yedek donanım lazım.

İstanbul ikitelliye yakınsan bana getir diyebilirim bu aşamada ancak başka bir şey yapamıyorum.

Çevrende bu işlerden anlayan kimse yok mu hocam beraber baksanız.
Bir de işlemciyi sök tak yapın ama dikkat edin pinleri kırmayın.
Mevcut donanımla denenecek her şeyi yaptınız.
Artık size yedek donanım lazım.

İstanbul ikitelliye yakınsan bana getir diyebilirim bu aşamada ancak başka bir şey yapamıyorum.
Çok sağol hocam, artık zaten gerçekten bütün testleri yaptım sanırım. Yarın pek istemesem de bulduğum bir bilgisayarcıya götüreceğim.

Teklifin için de çok teşekkür ederim, pek yakın sayılmam. Yasaklar vs derken baya sıkıntı olur oraya gelmem. O kadar yardım ettiniz, sonucu buraya da yazarım bittikten sonra.

Arkadaşlar sizden başka bir ricam olacaktı. Bilgisayarcıya götüremedim henüz, ama götürmeden önce her ihtimali düşünmek için mevcut anakartımın muadilini önermeniz mümkün müdür? Sistem özelliklerimi tekrardan paylaşıyorum:

Intel Pentium G4560
RX 460 Ekran kartı
ASRock H110M-DGS R3 Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart

Son düzenleme:
Bende benzer bir sorun olmuştu RAM slotunun içine toz dolmuş olabilir onu temizleyebilirsin ayrıca RAM bence arızalı değil (bence).
İşlemci dahil her slotun içini temizledim, fön makinasının soğuk tarafıyla da hava vurdum içine. Gayet temiz duruyor hocam ilk başta ben de öyle düşünmüştüm. Çok teşekkürler önerin için.

Üstte uzun uzun çok mesaj var kusura bakmayın gözlerin yanıyor :( BIOS pilini çıkarıp bekleyip taktınız mı?

Yok estağfurullah hocam tekrar cevaplarım hiç sorun değil. Evet BIOS'u resetlemenin bütün yollarını da denedim, üstündeki jumper görevi gören devreyi tamamlamak da dahil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı