Dvi aparatı geldi, onunla da denediğimde tamamiyle aynı tepkileri alıyorum. Ekran yine gelmedi maalesef.G serisinde dahili grafik var sorun yok.
Dvi aparatı geldi, onunla da denediğimde tamamiyle aynı tepkileri alıyorum. Ekran yine gelmedi maalesef.G serisinde dahili grafik var sorun yok.
DVI aparatı geldi, onunla da denediğimde tamamiyle aynı tepkileri alıyorum. Ekran yine gelmedi maalesef.
Çok sağol hocam, artık zaten gerçekten bütün testleri yaptım sanırım. Yarın pek istemesem de bulduğum bir bilgisayarcıya götüreceğim.Çevrende bu işlerden anlayan kimse yok mu hocam beraber baksanız.
Bir de işlemciyi sök tak yapın ama dikkat edin pinleri kırmayın.
Mevcut donanımla denenecek her şeyi yaptınız.
Artık size yedek donanım lazım.
İstanbul ikitelliye yakınsan bana getir diyebilirim bu aşamada ancak başka bir şey yapamıyorum.
İşlemci dahil her slotun içini temizledim, fön makinasının soğuk tarafıyla da hava vurdum içine. Gayet temiz duruyor hocam ilk başta ben de öyle düşünmüştüm. Çok teşekkürler önerin için.Bende benzer bir sorun olmuştu RAM slotunun içine toz dolmuş olabilir onu temizleyebilirsin ayrıca RAM bence arızalı değil (bence).
Son durum nedir tek RAM ile çalışıyor mu mesela.İşlemci dahil her slotun içini temizledim, fön makinasının soğuk tarafıyla da hava vurdum içine. Gayet temiz duruyor hocam ilk başta ben de öyle düşünmüştüm. Çok teşekkürler önerin için.
Yok iki RAM ile de tek RAM in bütün kombinasyonlarıyla da çalışmıyor hocam.Son durum nedir tek RAM ile çalışıyor mu mesela.
Üstte uzun uzun çok mesaj var kusura bakmayın gözlerin yanıyorBIOS pilini çıkarıp bekleyip taktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.