RAM Temizleyicisi Önerisi

wroNN

Megapat
Daha fazla  
Escape from Tarkov oynarken haritaya girerken bazen oyun takılıyor, RAM kullanımı %95'in üstüne çıkıyor. Oyun zaten sıkıntılı ama RAM temizleyici kullansam belki düzelebilir diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz güvenilir bir program var mı?

Ben bu tür sistem düzenleyici programların daha çok sıkıntı çıkardığı taraftarıyım. RAM'in dolmasının sebebi var, çünki oyun harcıyor. Bu sırada RAM'i temizlemek çok iyi olmayacaktır.

Ben Mem Reduct kullanıyorum aşırı iyi oyun oynarken bazen %80 RAM kullanımlarına çıkıyor 1-2 kez temizlik yapıyorum %65'lere kadar düşüyor.
1676127403486.png

Yalnız şimdi gördüm, imzanızdaki bilgisayardan bahsediyorsak 16 GB öyle kolay kolay dolmamalı, başka bir sıkıntı var.

RAM’iniz 8GB ise naparsanız yapın yine dolacak.
Yazıyor, 16 GB.

Yalnız şimdi gördüm, imzanızdaki bilgisayardan bahsediyorsak 16 GB öyle kolay kolay dolmamalı, başka bir sıkıntı var.
Oyunda sıkıntı olduğuny düşünüyorum zaten erken erişimde ve çok fazla sıkıntısı olan bir oyun ama bu kadar vahim durumda değildi. Eskiden 3-4 saatten sonra böyle yapardı RAM'i şişirirdi ama şu an direkt yapıyor. Bazen de yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı