RAM yükseltmesi yapıp Windows 11'e geçilir mi?

Super User

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Laptopumda 8 GB RAM bulunmakta. Yakın sürede 8 GB RAM alıp sistemi 16 GB RAM'e taşıyacağım. Windows 11'in boşta RAM kullanımı çok yüksek olduğu için geçip geçmeme konusunda karasızım. Windows 11'de hala sistem animasyonlarında bile droplanmalar görünürken Windows 10 hala çok daha stabil, çok daha bugsuz ve çok daha akıcı çalışıyor. Bu RAM takviyesinden sonra sistemde çok büyük bir ferahlama göreceğimi ön görüyorum. Sizce 11'e geçmeli miyim?

İşlemcim: i5 11400H.

(Windows 11'e geçmeli miyim diye sorma amacım RAM'i aldıktan sonra format atacağım. 11 mi yoksa 10'u mu kurmalıyım amacıyla sordum. Sistem bu haliyle bile zaten çok rahat 11'i kaldırıyor. Sadece Windows 11'in boşta RAM kullanımı, performans eksikliği vs. nedenleriyle kafamı kurcalıyor. Çünkü 11 hala geçmeye değer bir OS değilse Windows 10'un desteği kesilene kadar 10'da kalacağım.)

Son düzenleme:
11 bence hala geçmeye değer bir sürüm değil Windows 10 desteği kesilene kadar 10'da kal bence. Ben modlanmış Windows 10 kullanıyorum (AtlasOS) ve RAM işlemci kullanımım boşta gayet az öneririm.

11 bence hala geçmeye değer bir sürüm değil Windows 10 desteği kesilene kadar 10'da kal bence. Ben modlanmış Windows 10 kullanıyorum (AtlasOS) ve RAM işlemci kullanımım boşta gayet az öneririm.

Windows 10 ömrünü tamamladı zaten çoğu oyun 11ile stabil çalışıyor.

Windows 10 ömrünü tamamladı zaten çoğu oyun 11ile stabil çalışıyor.

Şu an yeni laptopların çoğunun zaten Windows 10 driverları yok. Üretici firma sadece 11 driverleriyle pazarlamaya sunuyor. Benim laptopun 10 driver desteği var. Eğer hala 11'deki sorunlar devam ediyorsa destek bitene kadar 10'da kalacağım.

Şu an yeni laptopların çoğunun zaten Windows 10 driverları yok. Üretici firma sadece 11 driverleriyle pazarlamaya sunuyor. Benim laptopun 10 driver desteği var. Eğer hala 11'deki sorunlar devam ediyorsa destek bitene kadar 10'da kalacağım.

Geçme bence kal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı