Ramazan sonrası için antrenman programı

herhangibiradamx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ramazan öncesinde birkaç ay spor yaptım fakat benim için çok verimli geçmedi. Verimlilik geçmemesinin sebebi süreklilik sağlayamamak ve beslenmeme de çok dikkat etmemekti. O dönem antrenman programı olarak full body yapıyordum (bacak hariç), haftada 3 gün gideceğime üşenip 1-2 gün gittim bazen hiç gitmemiştim vs. Anlayacağınız çok verimli geçmedi, ramazandan 1-2 hafta önce de komple bıraktım. Şimdi ramazan sonrasına yeniden spora başlayacağım fakat bu sefer düzenli gideceğimden eminim, elimden geldiğince beslenmeme de dikkat edeceğim. Kendime iyi bir program yapmak istiyorum. Spora hafta içi akşam 7, hafta sonu ise istediğim vakitte gidebilirim. Bana güzel bir program önerebilir misiniz? Bir de bu programı ne kadar süre kullanmalıyım? Vücut ölçülerim maalesef kötü, hiç Kasım yok neredeyse, tek hatırladığım o dönem kollarımın 33 cm falan olduğuydu ve bu öz güvenimi etkiliyor. Boyum 1.78, kilom 83-84 arası.

Önceki programım ve son zamanlarda çalıştığım ağırlıklar:

Chest press machine - Son zamanlarda 30 - 35 kg arası çalışıyordum.
Butterfly machine - 40 kg.
Lateral raise - 2.5 kg.
Shoulder press machine - 12 kg.
Seated row machine - Hatırlamıyorum, sadece 8. ağırlığa takıyordum.
Lat Pulldown - Son zamanlarda yapmaya başlamıştım bu hareketi, 4-5 arası takıyordum kg hatırlamıyorum.
Biceps curl - 7.5 kg ile 10 kg arasıydı.
Triceps pushdown - Hatırlamıyorum, 4'e takıyordum genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı