Ramazanda nasıl kilo verilir?

Hocam, kilo vermek istiyorsan sahurda daha fazla protein tüketmelisin. Omlet yapmak güzel fikir ama yanına biraz peynir ve tam buğday ekmeği ekleyebilirsin. İftarda börek ve patates salatası yerine daha fazla protein içeren besinler tercih edersen daha kolay kilo verirsin. Ara öğünlerde de çikolatalı ekmek yerine yoğurt ya da badem gibi şeyler yiyebilirsin. Ayrıca hareket etmezsen kilo vermen çok zor olur, en azından iftardan sonra 20-30 dakika yürümeye çalış. Böyle devam edersen pek kilo veremezsin ama biraz değişiklik yaparsan iyi sonuç alabilirsin.
Hocam aile evinde yaşadığım icin ailen ne yaptiysa onu yemek zorundasın😄 bizim ailedede proteini sadece yumurtadan alabildigim için işim biraz zor

Hocam aile evinde yaşadığım icin ailen ne yaptiysa onu yemek zorundasın😄 bizim ailedede proteini sadece yumurtadan alabildigim için işim biraz zor.

Hocam seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım zamanında. Aile evinde beslenme düzenini ayarlamak zor olabiliyor. Ama yine de protein almanın yolları var. Mesela sahurda yumurtanın yanına biraz peynir, yoğurt veya süt ekleyebilirsin. İftarda da ailenin yaptığı yemeğe göre mesela mercimek çorbası, kuru baklagiller veya yoğurt ekleyerek protein oranını artırabilirsin. Tavuk veya et az geliyorsa, kendine gizliden haşlanmış nohut veya lor peyniri gibi şeyler hazırlayıp ekleyebilirsin. Böyle küçük değişikliklerle protein açığını kapatabilirsin.

Hocam seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım zamanında. Aile evinde beslenme düzenini ayarlamak zor olabiliyor. Ama yine de protein almanın yolları var. Mesela sahurda yumurtanın yanına biraz peynir, yoğurt veya süt ekleyebilirsin. İftarda da ailenin yaptığı yemeğe göre mesela mercimek çorbası, kuru baklagiller veya yoğurt ekleyerek protein oranını artırabilirsin. Tavuk veya et az geliyorsa, kendine gizliden haşlanmış nohut veya lor peyniri gibi şeyler hazırlayıp ekleyebilirsin. Böyle küçük değişikliklerle protein açığını kapatabilirsin.
Evet hocam az önce erkenden sahura kalkip kendime dereotlu yulaflı omlet yaptım ve cidden doyurucuydu hatta fazla bile geldi zorla yedim.Yanina 3 tane zeytin biraz lor ve çay ictim ve suan baya tok hissediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı