RAM'den yağ gibi sıvı akması

Bütçe
1
İşlemci veya ekran kartı değil, herhangi bir sıvı soğutma var mı?

Sıvı soğutma işlemci veya ekran kartına takılmıyorum zaten saçma olmadım bu sorunuz? (Benmi yanlış biliyorum yoksa)

RAM belleğin yakınına bakın. Belki kasanın içine bir şey dökülmüş olabilir.

Hayır kontrol ettim hiçbir şey yok.
PC icine karınca vb. gibi bir canlı girmiş olabilir mi?

Sanmıyorum masamın üstüne karınca nasıl çıkacak ve 3. Katta oturuyorum evde böcek karınca vs hiç görmedim.

Hocam sıvı soğutma ekstra bir şey, kasa da sıvı soğutmanız var mı?

Sıvı soğutmam yok.

2 adet 8 GB RAM'iniz var eğer 1'inde sarı sıvı yoksa takın çalıştırmayı deneyin eğer olursa sorun diğer RAM'de olabilir eğer ikisinde de sarı sıvı varsa bunu yapmayın.

2x8 var birinden akmıştı sıvı söküp temizledim taktım bir sorun yok çalışıyor şu an.

Arkadaşlar neden 20 kişi birden sıvı soğutma soruyor? Bir kişi sormuş işte durun bir cevap versin dalga mı geçiyorsunuz? Tahminimce kasanın içine bir şey döküldü. Dökülen sıvının ilk olarak RAM'lere temas etmesi de gayet normal. Sıvı soğutma sıvısı Custom olmadıkça rengi sarı falan da olmaz ayrıca. Herkes ezber bir şeyler yazmış. Endişe etmeyin iyice kuruladığınızdan emin olduktan sonra kullanın. Ya da ısıdan kaynaklı.

RAM'ın yapışkanı sıcaktan akmış olabilir.

Bu kötü bir şey mi peki?

Arkadaşlar neden 20 kişi birden sıvı soğutma soruyor? Bir kişi sormuş işte durun bir cevap versin dalga mı geçiyorsunuz? Tahminimce kasanın içine bir şey döküldü. Dökülen sıvının ilk olarak RAM'lere temas etmesi de gayet normal. Sıvı soğutma sıvısı Custom olmadıkça rengi sarı falan da olmaz ayrıca. Herkes ezber bir şeyler yazmış. Endişe etmeyin iyice kuruladığınızdan emin olduktan sonra kullanın. Ya da ısıdan kaynaklı.

Kasaya bir şey döküldüğünü hiç hiç sanmıyorum yani kasamın yanında yemek vs yemem hiç ve sadece RAM'de olmasında buna bir işaret diye düşünüyorum haksız mıyım?

Bu kötü bir şey mi peki?

Kasaya bir şey döküldüğünü hiç hiç sanmıyorum yani kasamın yanında yemek vs yemem hiç ve sadece RAM'de olmasında buna bir işaret diye düşünüyorum haksız mıyım?
Dökülen şey çok dökülmemiş ve azsa sadece RAM'e dökülmesi basit bir tesadüf olabilir. Ama kendiniz yemek yemediğinizi bile söylediniz. O zaman dediğim gibi ısıdan kaynaklıdır. Yukarıdaki diğer arkadaşta yazmış. RAM'in çiplerine bir zarar vermediyse sorun yok. Zaten yapışkanı eridiyse de elinizde olan bir şey yok. RAM'lerinizi test edin herhangi bir hata yoksa kullanın sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı