RAM'i değiştirdikten sonra bilgisayar açılmıyor

alparslan46

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim PC'ye 2x4 kit şeklinde Kingston HyperX Fury 1600 MHz RAM taktım. PC çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. PC çalışıyor derken işlemci fanı diğer fanlar vs çalışıyor ama görüntü yok. İşlemci Q9450, anakart ise Asus p5p43t. Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olun.
 
Geçenlerde anakartım arızalandığı için düşük seviyeli bir anakart almıştım RAM'leri takınca bende de aynı sorun olmuştu.Sanırım RAM'ler anakarta uymadı.
 
Aynı sorun bende de var. Seninkinden daha düşük bir sistemde, 2x2 RAM'ler arıza verdi. RAM'de ya da anakartta bir sıkıntı olabilir. Doğru slottakini çıkarınca bilgisayar çalışıyor.
 
Motherboards | P5P43T | ASUS Global

BIOS'u güncelle zaten.

Bir de şöyle dene:

Tek RAM'i 4 slota sırayla takıp herhangi birinde çalışıyor mu diye bak. Diğeri için de aynı şeyi yap.

Senin kartta çalışacağını sanmıyorum.
Kingston sitesinde senin kartın çipseti uyumlu çipsetler içinde belirtilmemiş. Eski kartlara fazla genç RAM almamakta fayda var.
HyperX FURY Memory
 
Şu Anda Bilgisayarda 2 GB ram Var Ve bugün yeni 4gb ram aldım ikiside 1333mhz ama 4gb rami takınca bilgisayar hata veriyor ve sürekli kendine reset atıyor yardımcı olurmusunuz
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı