Merhaba, A320M-S2H anakartımda 2 tane RAM var ve normal mi Dual Channel mi çalıştıklarını bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Bir yazılımı vb. var mı?
3000 MHz olarak Dual Channel çalışıyorlar.Eki Görüntüle 503364
RAM'im Dual Channel'mı yani?
Elbette ama eğer bir tane RAM frekansı ile uyuşma olmazsa diye belirttim.Single yada tek RAM kullanırsa yine 3000 MHz olarak çalışacak. 1496*2
Tek RAM single çalışır.@enes.wtp Tek RAM takılsa bile dual channel çalışabilir mi?
Tek RAM kullanılıyorsa, sadece kendi frekans değeri, geçikme değeri olacağı için Single çalışacaktır. Yani kendini 2 katı hıza çıkaracak bir arkadaş gerekli.@enes.wtp Tek RAM takılsa bile Dual Channel çalışabilir mi?
Bende onu diyordum ki. Yanlış okumuşumTek RAM single çalışır.
Sadece belirttim hocam, belki diğer RAM frekansı düşük ise, direkt düşüğe çektiği için kafada soru işareti kalmasınBende onu diyordum ki. Yanlış okumuşum, 3000 MHz olarak çalışıyorlar yazmış. Bende 3000 MHz çalışıyor diye okuyunca, aceba yanlış mi biliyorum dedim. Dediğim gibi yanlış anlaşılmasın, eğer yanlış biliyorsam kendimi düzeltmek için.
Evet Dual Channel çalışıyorlar.Bende bu şekilde yazıyor dual channel çalışıyor mu ramlarin mhzları ve gbları aynı.
Eki Görüntüle 1525908
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.