RAM'in korumasını kırsak bir şey olur mu?

• Konuyu başlatan SrYED
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.199
Yazdıklarınıza göre çok seçenek kalmamış gibi RAM'i kesmeye kalkarsanız düzgüncene yapabilecek misiniz yani parçalamak çok mantıklı olmaz bir alet ile düzgünce kesmenizi öneririm.

Öyle de denedim çok sorun oluyor kablolamalar karışıyor ve alttaki fanı iptal etmem gerekiyor. Çirkinde oluyor. Her türlü üste takacağım ama nasıl yapsam diye düşünüyorum.

Dostum düzgün ve temiz birbiçimde kıracaksan sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan RAM'in kartına zarar gelmemesi.

Dostum düzgün ve temiz birbiçimde kıracaksan sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan RAM'in kartına zarar gelmemesi.
Ama şöyle de bir şey var, orayı kırınca fan yine de sığacak mı ?

Eğer kırmaya karar verirsem tam ölçeceğim sığıp sığmadığını. Sence şu anlık tek fan kullansam sorun olur mu?

Isı konusunda kayıp yaşarsın ama öldüm bittimlik bir durum yok tabii ki, kırmaya karar verirsende düzgünce kestiğin sürece sorun yok. RAM'e bir şey olmayacaktır düzgün bir kesimde.

Yazdıklarınıza göre çok seçenek kalmamış gibi RAM'i kesmeye kalkarsanız düzgüncene yapabilecek misiniz yani parçalamak çok mantıklı olmaz bir alet ile düzgünce kesmenizi öneririm.
onu farklı aletler kullanarak en düzgün şekilde kesmeye çalışıcam. kestikten sonra bana sıkıntı yaparmı diye korkuyorum. birde ramlarin çalıştığını öğrenmeden kesmek istemiuorum. şuanlık tek fanla kullansam sorun olur mu?

Ama şöyle de bir şey var, orayı kırınca fan yine de sığacak mı ?

Dediğim gibi tek fan kullanmanı öneriyorum.
onu farklı aletler kullanarak en düzgün şekilde kesmeye çalışıcam. kestikten sonra bana sıkıntı yaparmı diye korkuyorum. birde ramlarin çalıştığını öğrenmeden kesmek istemiuorum. şuanlık tek fanla kullansam sorun olur mu?

RAM üzerindeki plastiği kırarsanız, RAM modülünün sağlamlığını ve performansını etkileyebilirsiniz.

Ayrıca, RAM modülünün çıplak çipleri de, yüzeylerindeki kir veya neme karşı korunmak için tasarlanmış bir kalkanla kaplanır. Bu kalkan olmadan, RAM çiplerinin ömrü kısalabilir veya performansları düşebilir.

Eğer mümkünse, fanı başka bir yerde konumlandırın veya fanı daha yüksekte veya daha alçakta monte edin. Böylece fanın RAM'lerle çakışmasını önleyebilirsiniz.
fanı daha yükseğe nasıl monte edebileceğim konusunda yardım edebilirmisiniz. çünkü orada vidanın giriş yeri yok.

Onu farklı aletler kullanarak en düzgün şekilde kesmeye çalışacağım. Kestikten sonra bana sıkıntı yapar mı diye korkuyorum. Bir de RAM'larin çalıştığını öğrenmeden kesmek istemiuorum. Şu anlık tek fanla kullansam sorun olur mu?

Dediğim gibi ısıda kayıp olacaktır ama ne kadar olacağını söylemem zor test edemeden.

Bence kesme RAM'ı.

Kullan tek fan ile ısıda sorun yaşarsan düşünürsün bir daha (yaşayacağını sanmıyorum).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı