RAM'in korumasını kırsak bir şey olur mu?

• Konuyu başlatan SrYED
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.198
Ürünleri yeni almışsın galiba. Bence hiç kırma garanti dışı kalmasın RAM'ler. Tek fan kullan bir çözüm bulana kadar.

evet o yüzden kırmak istemiyorum. RAM'de bir sorun varsa iade edemem. umarım ram sorunlu çıkarda daha kısa modeliyle değişim yaparım.
Ram'i daha küçük profil bir ram ile değiştirebilirmisiniz ?
Yada fanları daha küçük değiştirme şansınız varmı ?
En güvenli çözümü bu çünki

Fan Klipsleri kullanabilirsiniz monte için, fakat en iyi çözüm ram'i değiştirmek olur. Yani mağzadan sorup PC ile sıkıntı yaşadığınızı anlatıp bir başka ram'e değiştirebilirseniz güzel olur.

Fan Klipsleri kullanabilirsiniz monte için, fakat en iyi çözüm ram'i değiştirmek olur. Yani mağzadan sorup PC ile sıkıntı yaşadığınızı anlatıp bir başka ram'e değiştirebilirseniz güzel olur.
evet mağazaya sorucam birazdan bakalım ne tepki vericekler.

bu braketi takmadan önce üstündeki yapışkanı sökmem mi lazım.

Dosya Ekleri

• 1678874866701152077759143938805.jpg
    1678874866701152077759143938805.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın. Benim sıvı soğutmanın bir fanı anakartla sıfır, onu hallettim taktım. Ama RAM tarafınfaki fan yerine oturmuyor. Sizce RAM'in üstündeki kırmızı plastiği kırsam RAM zarar görür mü? Orasının açık olması RAM'e zarar verir mi?
Hocam ram'inize zarar gelebilir, birde fotoğraf 4 k mübarek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı